Libnet.ro
UNICEF

07:30

Surpriza in lumea fotbalului: Razvan Burleanu, 29 de ani, noul presedinte al FRF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Surpriza in lumea fotbalului: Razvan Burleanu, 29 de ani, noul presedinte al FRF

Presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru Vasile Avram. continuă pe Wall-Street Ro

Presedinte la 29 de ani. Razvan Burleanu e noul sef al FRF

Razvan Burleanu 29de ani) a fost ales miercuri 5 martie pe postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cu un discurs impecabil, tanar si probabil cu sustinere, FRF are sansa unui nou inceput prin Burleanu. Era nevoie de o schimbare si este bine ca aceasta s-a produs cu un on tanar, care poate aduce un alt suflu si elimina vechiul sistem hulit permanent in ultimii 20 de ani.

Cine este Razvan Burleanu. De la campioni la miniEURO, la calificare la EURO 2016.

Razvan Burleanu, 29 de ani, este cel mai tanar presedinte din istoria FRF. Fiul lui Gheorghe Burleanu, unul dintre cei mai buni mijlocasi inchizatori din fotbalul romanesc si cel mai important jucator al Bacaului din anii 80, Razvan este cunoscut mai ales pentru cariera sa de la Federatia Romana de Minifotbal FRM), pe care o conduce. Totusi o perioada de timp a activat intr-un cu totul alt domeniu. La fel ca si tatal sau a practicat fotbalul la FCM Bacau, insa el s-a oprit la varsta de .

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF. Cine este omul care il inlocuieste pe Mircea Sandu dupa 24 de ani

Razvan Burleanu a castigat duelul cu Vasile Avram pentru fotoliul de presedinte FRF cu scorul de 112-59. Iata portretul unui conducator tanar, venit parca de nicaieri, care a furnizat o surpriza uriasa.

Mircea Sandu, dupa alegerea lui Razvan Burleanu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

PROFIL: Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi de scrutin pe Vasile Avram cu o diferenta zdrobitoare de scor. Vedeti mai jos cine este Razvan Burleanu, cel mai tanar presedinte de federatie din Europa.

PREZENTARE Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: A fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale

Absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale, Razvan Burleanu a castigat, miercuri, alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celui care il va inlocui pe Mircea Sandu.

Razvan Burleanu este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Acesta a primit 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 58 cate a avut Vasile Avram, transmite.

Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia FRF. Rezultatul final al votului, amanat din cauza unei tentative de frauda

Razvan Burleanu este noul presedinte alFederatiei Romane de Fotbal. Burleanu a obtinut majoritatea voturilor membrilor Adunarii Generale, peste 87 din 173. Burleanu il succede in functie pe Mircea Sandu,.

Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu este noul presedinte alFederatiei Romane de Fotbal. Burleanu a obtinut majoritatea voturilor membrilor Adunarii Generale, peste 87 din 173. Burleanu il succede in functie pe Mircea Sandu,.

Razvan Burleanu il vrea pe Reghecampf ca selectioner. Antrenorul: Mi-as dori doar daca pot continua si la Steaua

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a declarat miercuri seara, pentru GSP ca si-ar dori ca Laurentiu Reghecampf sa fie selectioner. Reghecampf ar trebui sa fie selectioner. Daca se pune problema, voi.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )