Libnet.ro
UNICEF

08:45

Reactia dura a Rusiei dupa alegerile din Ucraina: Puterea ramane neschimbata, iar tara are un viitor sumbru!

Antena3 Antena3,
Reactia dura a Rusiei dupa alegerile din Ucraina: Puterea ramane neschimbata, iar tara are un viitor sumbru!

Alegerile parlamentare, care s-au desfasurat ieri in Ucraina, au pastrat aceeasi putere care pana in prezent a asigurat doar scenariul negativ al dezvoltarii, a declarat seful Comitetului Dumei de Stat pentru. continuă pe Antena3

VESTE BUNA. Prooccidentalii castiga alegerile din Ucraina

Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP, citat de.

Partidele prooccidentale castiga alegerile din Ucraina

Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectuate la iesirea de la urne, potrivit presei internationale.

Rusia va recunoaste alegerile din Ucraina

Alegerile legislative de duminica din Ucraina vor fi recunoscute de catre Rusia pentru a sustine stabilitatea si dezvoltarea acestei tari, a declarat seful administratiei prezidentiale ruse, Serghei Ivanov.

Rusia asista pasiva la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiva, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP. Este marele paradox al strategiei presedintelui Vladimir Putin in Ucraina: incercand sa stopeze influenta occidentalilor, seful statului rus, prin anexarea Crimeei si sustinerea separatistilor din regiunile Lugansk si Donetsk, a impins Kievul in bratele Vestului.

Rusia asista pasiv la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiv, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP.

Mesajele Rusiei i Statelor Unite referitoare la alegerile legislative din Ucraina

Departamentul american de Stat si administratia prezidentiala de la Kremlin si-au exprimat joi sustinerea pentru alegerile legislative din Ucraina care urmeaza sa aiba loc duminica. Americanii au cerut iesirea la vot a cetatenilor din tara este.

Iateniuk: Rusia poate interveni in alegerile de duminica din Ucraina. Actele teroriste trebuie prevenite

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a avertizat ieri de posibilele incercari ale Rusiei de a impiedica alegerile parlamentare de duminica, din Ucraina. El a comandat o mobilizare de securitate completa pentru a preveni actele teroriste, anunta EurActiv.

Mesajele Rusiei si Statelor Unite referitoare la alegerile legislative din Ucraina

Departamentul american de Stat si administratia prezidentiala de la Kremlin si-au exprimat joi sustinerea pentru alegerile legislative din Ucraina care urmeaza sa aiba loc duminica. Americanii au cerut iesirea la vot a cetatenilor din tara este Europeana, in timp ce Moscova a asigurat ca va recunoaste scrutinul.

Presa rusa este sceptica fata de victoria prooccidentalilor in alegerile legislative din Ucraina

Presa rusa era sceptica, luni, cu privire la victoria prooccidentalilor, care au obtinut aproximativ 70% din voturile exprimate in alegerile legislative anticipate din Ucraina, subliniind ca prezenta in Parlament.

Moscova, despre alegerile legislative din Ucraina: O victorie a partizanilor pacii

Alegerile legislative din Ucraina au marcat victoria partizanilor unei reglementari pasnice a conflictului, a declarat luni Grigori Karasin, adjunct al ministrului rus al Afacerilor Externe, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )