Libnet.ro
UNICEF

22:46

Reactia lui Tony Blair, dupa ce procurorii sustin ca ar fi fost cumparat de Ponta cu 220.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Tony Blair, dupa ce procurorii sustin ca ar fi fost cumparat de Ponta cu 220.000 de euro

Purtatorul de cuvant al lui Tony Blair a declarat, pentru Antena 3, ca fostul premier al Marii Britanii a donat integralbanii primiti in 2012 pentru a-l sustine pe Victor Ponta in campania electorala. continuă pe Adevărul

Reactia lui Tony Blair, al carui nume apare in dosarul Ponta-Ghita: Suma primita pentru conferinta de la Bucuresti a fost donata integral pentru acte de caritate

Echipa de comunicare a lui Tony Blair a transmis postului Antena 3 o reactie dupa ce numele fostului premier britanic a aparut in dosarul instrumentat de DNA Ploiesti in care Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt acuzati de fapte de coruptie, in mesaj precizandu-se ca suma primita de fostul lider laburist pentru discursul sustinut la Bucuresti in 2012 a fost donata integral pentru actele de caritate ale lui Tony Blair.

Prima reactie a lui Tony Blair dupa aparitia dosarului in care este implicat Victor Ponta: Onorariu primit de fostul premier britanic pentru discursul tinut cu acea ocazie a fost donat pentru actiuni caritabile

Biroul de presa al fostului premier britanic recunoaste ca acesta a fost invitat in Romania de Fundatia Multimedia pentru Democratie. Onorariu primit pentru discursul tinut cu acea ocazie a fost donat.

Prima reactie a lui Tony Blair dupa aparitia dosarului in care este implicat Victor Ponta: Onorariul primit de fostul premier britanic pentru discursul tinut cu acea ocazie a fost donat pentru actiuni caritabile

Biroul de presa al fostului premier britanic recunoaste ca acesta a fost invitat in Romania de Fundatia Multimedia pentru Democratie. Onorariu primit pentru discursul tinut cu acea ocazie a fost donat.

Tony Blair recunoaste ca a fost invitat in Romania de echipa lui Ponta si ca a primit un onorariu

Biroul de presa al fostului premier britanic Tony Blair a confirmat, marti, ca acesta a fost invitat in Romania de Fundatia Multimedia pentru Democratie si ca a primit, cu acel prilej, un onorariu.

Ce scrie presa occidentala despre ancheta din Romania in care apare numele fostului premier Tony Blair

Jurnalistii Associated Press au scris marti despre investigatia lansata de procurorii romani anticoruptie in cazul unor ilegalitati financiare comise de catre fostul premier Victor Ponta, care ar avea legatura cu vizita pre-electorala a lui Tony Blair in Romania.

Sinteza Zilei. Interviu exploziv cu Tony Blair

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un interviu cu Tony Blair, fostul premier al Regatului Unit, al carui nume a aparut in cel mai recent dosar al lui Victor Ponta. Procurorii spun.

Cum a ajuns Tony Blair in Romania printr-o fundatie a consilierilor lui Victor Ponta

In martie 2012, fostul premier britanic Tony Blair conferentia la Bucuresti, iar in cadrul evenimentului, desfasurat la Universitatea Romano-Americana, a sustinut un cuvant introductiv si presedintele PSD de atunci Victor Ponta. Conferinta a fost organizata de Fundatia Multimedia pentru Democratie Locala, condusa de doi consilieri ai PSD si, ulterior, ai lui Victor Ponta. Aceasta este vizita lui Blair in Romania despre care DNA spune ca ar fi fost platita - prin intermediari - de Sebastian Ghita pentru a-si cumpara un loc de deputat pe listele PSD.

EXCLUSIV: Tony Blair raspunde acuzatiilor, dupa ce numele sau a aparut intr-un dosar DNA

Numele fostului premier britanic, Tony Blair, apare in dosarul lui Victor Ponta de la DNA Ploiesti. Conform procurorilor, Ghita ar fi dat bani pentru vizita in Romania a fostului premier britanic.

Tariceanu: Aveti impresia, cumva, ca Tony Blair se duce undeva gratuit? Nu! Peste ani o sa vedem cat de penibili am fost

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, intrebat despre prezenta fostului premier britanic Tony Blair in Romania, ca acesta nu merge nicaieri gratuit, si acelasi lucru se intampla in toata lumea, adaugand ca lucrurile or sa se limpezeasca si o sa vedem cat de penibili am fost pe cativa ani.

Nou dosar greu la DNA. Sebastian Ghita sustine ca vizati sunt, pe langa el, Victor Ponta si ... Tony Blair! (VIDEO)

Nou dosar la DNA in care sunt vizati Victor Ponta, Sebastian Ghita si . Tony Blair! Cel putin asta sustine Ghita, care a mai precizat caa si fost chemat la sediul din Ploiesti al Directiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )