Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia Simonei Halep, dupa ce s-a calficat in sferturile de finala ale Miami Open: Sunt bucuroasa. imi arata ca inca mai pot sa joc tenis. WTA: A fost un meci cu multe momente electrizante

România Liberă România Liberă,
Reactia Simonei Halep, dupa ce s-a calficat in sferturile de finala ale Miami Open: Sunt bucuroasa. imi arata ca inca mai pot sa joc tenis. WTA: A fost un meci cu multe momente electrizante

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a declarat bucuroasa de victoria impotriva jucatoarei australiene Samantha Stosur, care i-a adus calificarea in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami. continuă pe România Liberă

Prima declaratie a Simonei Halep dupa meciul mare pe care l-a facut la Miami. Unde crede ea ca s-a facut diferenta

Simona Halep a obtinut calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Miami, dupa ce aintors soarta meciului cu Samantha Stosur.

VIDEO Lovitura zilei la Miami i-a apartinut Simonei Halep. Ce punct a reusit jucatoarea noastra!

O lovitura a Simonei Halep, intr-un moment decisiv al setului doi din partida cu Samantha Stosur a fost aleasa de site-ul WTA Lovitura zilei.

WTA Miami Johanna Konta s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open si ar putea juca impotriva Simonei Halep

Jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serienumarul 10, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportivaspaniola Lara Arruabarrena, locul 72 WTA, calificandu-se in sferturilede finala ale Miami Open, potrivit News. ro.

Ce crede CTP despre succesul Simonei Halep si unde o vede pe jucatoarea noastra in turneul de la Miami

Cristian Tudor Popescu a comentat succesul obtinut de Simona Halep la turneul de la Miami, succes care a calificat-o in sferturile de finala.

Simona Halep, dupa victoria cu Samantha Stosur: Am fost putin norocoasa, am salvat o minge de meci, dar am si luptat pentru revenire

Cand totul parea incheiat 6-4, 5-2 pentru adversara), SimonaHalep a intors soarta meciului disputat cu Samantha Stosur,calificandu-se in sferturile turneului WTA de la Miami 4-6, 7-5, 6-2).'Am fost putin norocoasa, dar am si luptat pentru revenire', a precizatHalep. La 5-4, in setul doi, Simona a salvat o minge de meci.

WTA Miami: Anett Kontaveit va fi adversara Simonei Halep in turul al treilea

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe Anett Kontaveit Estonia, locul 112 WTA), jucatoare venita din calificari, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )