Libnet.ro
UNICEF

08:00

REACTIA SUA dupa ce Guvernul Ponta a publicat OUG privind migratia primarilor

România Liberă România Liberă,
REACTIA SUA dupa ce Guvernul Ponta a publicat OUG privind migratia primarilor

Noul sef al Ambasadei SUA in Bucuresti, Dean Thompson, a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului Gandul, ca Guvernul Ponta nu i-a linistit ingrijorarile cu privire la motivul pentru care a dat Ordonanta de Urgenta privind migratia alesilor locali, in loc sa aleaga o procedura mai transparenta, respectiv cea parlamentara. continuă pe România Liberă

Reactia SUA dupa publicarea clipului cu decapitarea celui de-al doilea ostatic american

Statele Unite s-au declarat marti dezgustate si consternate de presupusa asasinare prin decapitare a celui de-al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, revendicata de catre gruparea Statul Islamic SI) intr-o inregistrare video difuzata pe Internet si inca neautentificata, relateaza Mediafax.

Elena Udrea la Cluj: PMP sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Cluj, ca formatiunea pe care o conduce va sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor, considerand ca acest act normativ este mincinos, ipocrit, demagogic si populist.

Guvernul Ponta isi baga bete-n roate cu Legea 373, referitoare la nominalizarea comisarului european (VIDEO)

Guvernul Ponta isi baga bete in roate cu propriile legi! Textul unui act normativ de la sfarsitul anului trecut prevede ca persoana nominalizata de Executiv pentru functia de membru al Comisiei Europene sa fie.

Avocatul Poporului, despre OUG privind migratia alesii locali: Stati sa o vad. Putem vorbi de saptamana viitoare incolo

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, marti, ca nu a vazut inca OUG referitoare la migratia alesilor locali, publicata in Monitorul Oficial in cursul dupa-amiezii si ca un raspuns institutional.

Cum amana Ciorbea verificarea OUG privind migratia alesilor locali

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca nu a vazut inca OUG referitoare la migratia alesilor locali, publicata in Monitorul Oficial in cursul dupa-amiezii si ca un raspuns institutional va fi posibil de saptamana viitoare incolo, functie de prevederile Ordonantei.

OUG privind migratia alesilor locali a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta care permite migratia alesilor locali fara ca acestia sa isi piarda mandatul a fost publicata in Monitorul Oficial, informeaza Mediafax. Proiectul legii de aprobare a OUG a ajuns si.

PPDD cere Avocatului Poporului sa conteste la CCR OUG privind alesii locali

PPDD informeaza ca a sesizat Avocatul Poporului si ii cere sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind alesii locali. Avand in vedere contextul generat de recenta Ordonanta de.

PPDD ii cere Avocatului poporului sa conteste OUG privind traseismul politic

PPDD informeaza ca a sesizat Avocatul Poporului si ii cere sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind alesii locali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )