Libnet.ro
UNICEF

12:15

Reactie violenta a lui Christoph Daum. Sunt mai roman decat tine!. Ce l-a determinat pe selectioner sa spuna asta

Adevărul Adevărul,
Reactie violenta a lui Christoph Daum. Sunt mai roman decat tine!. Ce l-a determinat pe selectioner sa spuna asta

Christoph Daum este din ce in ce mai contestat, iar acest lucru se simte si prin atitudinea lui dinaintea meciurilor nationalei Romaniei. continuă pe Adevărul

Reactie violenta a lui Christoph Daum. Sunt mai roman decat tine! Ce l-a determinat pe selectioner sa spuna asta

Christoph Daum este din ce in ce mai contestat, iar acest lucru se simte si prin atitudinea lui dinaintea meciurilor nationalei Romaniei.

Ma simt mai roman decat voi. Vreti sa distrugeti ceea ce se construieste. Daum a plecat nervos de la conferinta de presa (VIDEO)

Christoph Daum este de parere ca nu exista motive care sa duca la rezilierea contractului sau. Desi rezultatele pe care le-a obtinut de cand se afla pe banca Nationalei sunt dezamagitoare,.

Piturca matura pe jos cu Daum:Orice antrenor roman ar obtine rezultate mai bune. N-are nimic in comun cu meseria

Victor Piturca, selectionerul a fost implicat in toate calificarile obtinute de echipa nationala a Romaniei in ultimii 20 de ani, este de parere ca neamtul Christoph Daum e complet depasit.

Daum si-a iesit din pepeni: Sunt mai romani decat voi

Christoph Daum a rabufnit, luni seara, la conferinta de presa inaintea meciului amical cu Chile, locul 4 in clasamentul FIFA.

Selectionerul Christoph Daum, dupa esecul Nationalei: Toata lumea este dezamagita

Selectionerul Christoph Daum a declarat, sambata seara, dupa meciul pierdut cu scorul de 1-3 in fata Poloniei, ca dupa un astfel de joc trebuie analizata situatia si sa se vada de ce este nevoie.

Christoph Daum, desfiintat de un cunoscut antrenor roman

Fostul selectioner Victor Piturca sustine ca actualul antrenor al Nationalei Romaniei nu stie cine sunt jucatorii din fotbalul romanesc. Acesti jucatori adusesera echipa nationala.

Cristoph Daum a parasit nervos conferinta de presa. Uneori ma simt mai roman decat voi

Christoph Dauma parasit nervos conferinta de presa, care a precedat amicalul cu Chile, meci care se va disputa marti, 13 iunie, pe Cluj Arena, de la ora 21:00. Selectionerul german a fost.

Ai acest tip de sandale? Arunca-le, sunt mai periculoase decat crezi

Sandalele din plastic pot fi periculoase pentru sanatate, avand in vedere ca sunt confectionate dintr-un material cancerigen, potrivit unui studiu ce a fost realizat in Germania, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )