Libnet.ro
UNICEF

01:05

REACTII Presa internationala: un fost premier al Romaniei a fost condamnat pentru acte de coruptie

Adevărul Adevărul,
REACTII Presa internationala: un fost premier al Romaniei a fost condamnat pentru acte de coruptie

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare. Pana acum, cazul a fost relatat de agentiile France-Presse si Associated Press, precum si de publicatia belgiana 7sur7 si postul britanic BBC. continuă pe Adevărul

Condamnarea lui Nastase, in presa internationala: Fostul premier roman revine la inchisoare

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul.

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei, noteaza Mediafax.

VIDEO Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )