Libnet.ro
UNICEF

20:30

Condamnarea lui Nastase, in presa internationala: Fostul premier roman revine la inchisoare

Antena3 Antena3,
Condamnarea lui Nastase, in presa internationala: Fostul premier roman revine la inchisoare

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul. continuă pe Antena3

REACTII Presa internationala: un fost premier al Romaniei a fost condamnat pentru acte de coruptie

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare. Pana acum, cazul a fost relatat de agentiile France-Presse si Associated Press, precum si de publicatia belgiana 7sur7 si postul britanic BBC.

Zi DECISIVA pentru familia Nastase. Urmeaza sentinta pentru fostul premier si sotia acestuia

__________________________________Stirea initiala 05. 46Zi decisiva pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia sa vor afla astazi sentinete finale in dosarul Zambaccian. A fost un proces lung, de noua.

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei, noteaza Mediafax.

VIDEO Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei.

Vanghelie, despre condamnarea lui Nastase: E dezastruos ce se intampla!

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gandul ca sentinta primita de fostul premier Adrian Nastase in dosarul Zambaccian este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut, avertizand.

Adrian Nastase, CONDAMNAT la 4 ANI DE iNCHISOARE in dosarul Zambaccian. Fostul premier va fi incarcerat la Rahova

10 - Fostul premier Adrian Nastase a ajuns, luni seara, la Sectia 2 de Politie din Bucuresti, aflata in apropierea locuintei din Strada Zambaccian. Anterior, el plecase de la.

Zi DECISIVA pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia acestuia vor afla sentintele in dosarul Zambaccian

Zi decisiva pentru familia Nastase. Fostul premier si sotia sa vor afla astazi sentinete finale in dosarul Zambaccian. A fost un proces lung, de noua ani de zile, in care acestia au venit in fata.

Fostul premier israelian, Ariel Sharon, LA UN PAS DE MOARTE

Ariel Sharon, aflat in coma de opt ani, se afla in continuare intr-un pericol iminent de a muri, a anuntat duminica directorul spitalului din Tel Aviv in care fostul premier israelian este internat, relateaza.

Condamnarea lui Adrian Nastase, in presa internationala

Condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare a starnit un val de reactii in presa internationala. Publicatiile dar si agentiile de presa din Europa reamintesc ca este a doua oara cand fostul.

Gorghiu: intreaga clasa politica trebuie sa invete ceva din condamnarea lui Nastase

Deputatul PNL Alina Gorghiu sustine ca intreaga clasa politica ar trebui sa invete ceva din condamnarea fostului premier si sa nu foloseasca ideea unui proces politic in explicarea deciziei in cazul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )