Libnet.ro
UNICEF

05:45

Recomandarile Comisiei Europene pentru statele care vor sa relaxeze restrictiile impuse in contextul pandemiei

B1 B1,
Recomandarile Comisiei Europene pentru statele care vor sa relaxeze restrictiile impuse in contextul pandemiei

Comisia Europeana, in cooperare cu presedintele Consiliului European, a elaborat foaia de parcurs care ofera recomandari statelor membre privind renuntarea treptata la restrictiile impuse pe fondul pandemiei de. continuă pe B1

Ce face Simona Gherghe de Paste. Mesaj pentru romanii care vor sa iasa din casa de Sarbatori

Simona Gherghe este izolata de o luna la domiciliu, alaturi de sot, cei doi copii ai lor si una dintre bunici. Desi proiectele nu mai curg si pana si mersul la supermerket implica unele rigori, dat fiind contextul pandemiei, vedeta Antenei 1 traieste din plin viata de mamica. De altfel, zilele cu multa veselie abia .

Sefa Comisiei Europene: Restrictiile impuse persoanelor in varsta ar putea fi prelungite pana la sfarsitul anului, din cauza Pandemiei Covid 19

Sefa Comisiei Europene a declarat intr-un interviu acordat Bild, ca restrictiile impuse persoanelor in varsta - mai ales in cazul celor care traiesc in camine de batrani - vor trebui sa ramana in vigoare cel putin pana la sfarsitul anului din cauza pandemiei de coronavirus.

Pandemia Covid-19. Sefa Comisiei Europene descurajeaza rezervarile pentru vacanta de vara

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a sfatuit duminica pe europeni sa nu-si faca rezervari pentru vacanta de vara pe fondul imposibilitatii de a face pronosticuri fiabile cu privire la efectele pandemiei de coronavirus.

Sefa Comisiei Europene descurajeaza rezervarile pentru vacanta de vara din cauza COVID-19

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a sfatuit pe europeni sa nu-si faca rezervari pentru vacanta de vara pe fondul imposibilitatii de a face pronosticuri fiabile cu privire la efectele pandemiei de coronavirus, transmite EFE.

Sefa Comisiei Europene: Persoanele in varsta ar putea fi nevoite sa stea in izolare tot anul din cauza coronavirusului Speram sa avem vaccinul pana la sfarsitul lui 2020

Persoanele in varsta ar putea sa fie nevoite sa stea in izolare pana la finalul anului pentru a se proteja de coronavirus, a declarat presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citata de Guardian. Ea a mai afirmat ca spera ca laboratoarele europene sa dezvolte un vaccin spre sfarsitul anului.

Sefa Comisiei Europene: Batranii ar putea ramane in izoare pana la sfarsitul anului

Vin vesti proaste chiar de la sefia Comisiei Europene. Daca o parte din restrictiile impuse din cauz.

Sefa Comisiei Europene ameninta Ungaria cu sanctiuni daca adopta restrictii excesive

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a amenintat duminica Ungaria cu procedura de infringem.

Coronavirus: Sefa Comisiei Europene, increzatoare in producerea unui vaccin pana la finalul anului

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat increzatoare - intr-un interviu acordat editiei duminicale a cotidianului german Bild - ca pana la sfarsitul anului va putea fi produs un vaccin impotriva coronavirusului, informeaza dpa si AFP.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )