Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rectificarea bugetara va fi aprobata sambata. Ministrii cauta bani pentru programele presuspendate de CE

Antena3 Antena3,
Rectificarea bugetara va fi aprobata sambata. Ministrii cauta bani pentru programele presuspendate de CE

Guvernul se va reuni sambata in sedinta pentru a aproba a doua rectificare bugetara din acest an, ministrii care gestioneaza programele presuspendate de catre CE avand sarcina ca, pana atunci, sa. continuă pe Antena3

Guvernul aproba sambata rectificarea, ministrii cauta bani pentru programele presuspendate de CE

Guvernul se va reuni sambata in sedinta pentru a aproba a doua rectificare bugetara din acest an, ministrii care gestioneaza programele presuspendate de catre CE avand sarcina ca, pana atunci, sa identifice in propriul buget si resurse prin care sa acopere cheltuielile aferente acestor proiecte.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara prevede un sprijin substantial pentru agricultura/ Trebuie sa gasim o solutie pentru pensiile militare

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta USL, ca a rectificarea bugetara va fi facuta la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare, iar rectificarea prevede un sprijin substantial pentru agricultura si pentru acele persoane afectate de seceta.

Rectificarea bugetara - discutata la Guvern de premierul Ponta si mai multi ministri

Rectificarea bugetara este discutata la Guvern de catre premierul Victor Ponta si mai multi ministri si lideri USL. Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi si Mircea Dusa se afla de asemenea la Guvern alaturi de.

intalnire de urgenta la Palatul Victoria: Premierul discuta cu mai multi ministri despre rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a convocat o intalnire de urgenta la Palatul Victoria, marti seara, unde a chemat cativa dintre ministri, informeaza B1 TV. La intalnire participa ministrii Ovidiu Silaghi, Mircea.

Rectificarea bugetara va fi avizata cel mai tarziu saptamana viitoare

A doua rectificare bugetara din acest an va fi avizata de Guvern cel mai tarziu saptamana viitoare, dupa finalizarea discutiilor cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE), a declarat, ieri, premierul Victor Ponta.

Ponta: Rectificarea bugetara va fi avizata dupa finalizarea discutiilor cu FMI si CE

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca a doua rectificare bugetara din acest an va fi avizata de Guvern cel mai tarziu saptamana viitoare, dupa finalizarea discutiilor cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE).

Gestul neasteptat pe care un miliardar cu origini romanesti l-a facut in SUA. A donat o suma impresionanta de bani pentru asta

Un miliardar american cu origini romanesti a donat 100 de milioane de dolari pentru intretinerea Central Park, din New York. John Paulson, care este casatorit cu o romanca, a facut astfel cea mai mare donatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )