Libnet.ro
UNICEF

17:00

Recunostinta manastireasca are picioare scurte! Gigi Becali nu mai are portret mare la ctitoria sa de la Maglavit, desi a donat un milion de euro pentru ridicarea manastirii (FOTO)

B1 B1,
Recunostinta manastireasca are picioare scurte! Gigi Becali nu mai are portret mare la ctitoria sa de la Maglavit, desi a donat un milion de euro pentru ridicarea manastirii (FOTO)

Manastirea Maglavit este rezultatul promisiunii lui George Becali care a anuntat public ca daca Steaua se califica mai departe in fata lui Betis Sevilla, in 2006, va ctitori o manastire. Gigi Becali ssi-a re. continuă pe B1

Gigi Becali, despre modul in care si-a inceput afacerile. Ce a facut patronul FCSB

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a dezvaluit, intr-o carte scrisa de el, cati bani i-a lasat mostenire tatal sau. Finantatorul FCSB a mai spus ca a ramas uluit cand a aflat suma! Totul a fost.

Gigi Becali, DEZVALUIRI despre primii bani. Ce suma URIASA a mostenit de la tatal sau (VIDEO)

Gigi Becali a precizat ca a ajuns la sumele de neimaginat pe care le detine in prezent investind o parte din mostenirea uriasa lasata de tatal sau in terenurile din Pipera, ulterior vanzandu-le pe.

Gigi Becali vrea arbitri straini in play-off. Pe cine sustine patronul de la FCSB la sefia Federatiei

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, ca a cerut convocarea Adunarii Generale a LPF pentru aducerea unor arbitri straini la meciurile din play-off-ul Ligii I.

Gigi Becali: Valentines Day e sarbatoare satanica. Latifundiarul explica de ce este impotriva SMS-urilor(VIDEO)

Unul dintre cei mai mari duhovnici ai Ortodoxiei a facut profetii ingrijoratoare. Parintele Ilarion Argatu nu s-a temut sa vorbeasca despre vremurile grele ce vor urma. Oamenii isi vor vinde sufletul pentru.

Cati bani a mostenit Gigi Becali de la tatal sau: Era un soc...!

Becali a dezvaluit in cartea Becali si politica ce suma uriasa a mostenit de la tatal sau. Cioban de meserie, tatal sau i-a lasat 150. 000 de dolari lui Becali intr-un cont din SUA. Becali avea sa investesca o parte.

Gigi Becali, rebut genetic. Atac uluitor la adresa patronului FCSB

Gigi Becalia reactionat in aceasta dimineata, dupa ce legenda dinamovista Cornel Dinu l-a numit miercuri seara rebut genetic. Becali a avut insa un discurs temperat si a refuzat sa intre intr-un.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )