Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gigi Becali, rebut genetic. Atac uluitor la adresa patronului FCSB

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, rebut genetic. Atac uluitor la adresa patronului FCSB

Gigi Becalia reactionat in aceasta dimineata, dupa ce legenda dinamovista Cornel Dinu l-a numit miercuri seara rebut genetic. Becali a avut insa un discurs temperat si a refuzat sa intre intr-un. continuă pe Antena3

Cornel Dinu, un nou derapaj jenant! L-a numit rebut genetic pe antrenorul lui Dinamo

Cornel Dinu a rabufnit la adresa antrenorului Vasile Miriuta, dupa ce acesta a purtat un dialog cu patronul Stelei, Gigi Becali.

Recunostinta manastireasca are picioare scurte! Gigi Becali nu mai are portret mare la ctitoria sa de la Maglavit, desi a donat un milion de euro pentru ridicarea manastirii (FOTO)

Manastirea Maglavit este rezultatul promisiunii lui George Becali care a anuntat public ca daca Steaua se califica mai departe in fata lui Betis Sevilla, in 2006, va ctitori o manastire. Gigi Becali ssi-a re.

Gigi Becali, DEZVALUIRI despre primii bani. Ce suma URIASA a mostenit de la tatal sau (VIDEO)

Gigi Becali a precizat ca a ajuns la sumele de neimaginat pe care le detine in prezent investind o parte din mostenirea uriasa lasata de tatal sau in terenurile din Pipera, ulterior vanzandu-le pe.

Gigi Becali, despre modul in care si-a inceput afacerile. Ce a facut patronul FCSB

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a dezvaluit, intr-o carte scrisa de el, cati bani i-a lasat mostenire tatal sau. Finantatorul FCSB a mai spus ca a ramas uluit cand a aflat suma! Totul a fost.

Gigi Becali vrea arbitri straini in play-off. Pe cine sustine patronul de la FCSB la sefia Federatiei

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, ca a cerut convocarea Adunarii Generale a LPF pentru aducerea unor arbitri straini la meciurile din play-off-ul Ligii I.

Cati bani a mostenit Gigi Becali de la tatal sau: Era un soc...!

Becali a dezvaluit in cartea Becali si politica ce suma uriasa a mostenit de la tatal sau. Cioban de meserie, tatal sau i-a lasat 150. 000 de dolari lui Becali intr-un cont din SUA. Becali avea sa investesca o parte.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )