Libnet.ro
UNICEF

19:30

Se redeschid scolile! Decizia, adoptata la Cotroceni in urma cu putin timp, se aplica din 8 februarie

Antena3 Antena3,
Se redeschid scolile! Decizia, adoptata la Cotroceni in urma cu putin timp, se aplica din 8 februarie

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, cu premierul Florin Citu, cu ministrii Sanatatii si Educatiei, Vlad Voiculescu si Sorin Cimpeanu, precum si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si cu Directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, Adriana Pistol. continuă pe Antena3

Premierul Florin Citu, gafa monumentala dupa incendiul de la Matei Bals. Ce a declarat cu putin timp in urma

Premierul Romaniei a oferit o declaratie de presa, in urma cu putin timp, moment in care a dezvaluit cu cine s-a sfatuit referitor la situatia spitalelor din Romania. Din pacate, persoana in cauza nu mai are putere in stat, dar chiar si asa, vechiile relatii par sa nu tina cont de acest aspect. Premierul Citu .

MINISTRUL EDUCATIEI: Trebuie schimbat orarul daca se redeschid scolile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a confirmat ca o decizie finala privind redeschiderea scolilor va fi luata in cursul zilei de marti. Cimpeanu a facut precizari si cu privire la cele cinci categorii de elevi si profesori care vor continua sa faca ore online chiar si in situatia ipotetica in care scolile se vor deschide din 8 februarie. Ministrul spune ca desi scenariul hibrid a fost eliminat, orele online vor fi grupate, acolo unde se impune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )