Libnet.ro
UNICEF

18:15

Reducerile de Black Friday abia acum incep. Oferte de la Dormeo, Delimano, Walkmaxx si Top Shop.

România Liberă România Liberă,
Reducerile de Black Friday abia acum incep. Oferte de la Dormeo, Delimano, Walkmaxx si Top Shop.

De astazi pot fi accesate ofertele complete pe siteurile brandurilor Dormeo, Delimano, Walkmaxx si Top Shop. Se acorda mari reduceri la zeci de produse: incaltaminte, pilote, cosmetice, electrocasnice mici, articole de gatit si curatenie; pentru aspiratoarele Shark se ofera acum CADOU cate un mop electric. Iata numai o parte din reducerile pregatite pentru acest sfarsit de weekend: Oferta Dormeo: Saltele Dormeo Octaspring 3500 90X200 pret nou 1671 lei, reducere 528 lei Saltele Dormeo . continuă pe România Liberă

BLACK FRIDAY 2013, reducerile continua. Ce magazine participa pentru PRIMA oara la aceasta campanie

Chiar daca romanii au furat startul si au organizat Black Friday saptamana trecuta, cu o vineri mai devreme, sunt si companii care urmeaza trendul americanilor si au pastrat pentru acest sfarsit de.

Black Friday 2013: eMAG a vandut de 23 de milioane de euro.

Magazinul online eMAG a vandut cu ocazia Black Friday 250. 000 de produse 523;n valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10 milioane de euro au sustinut dublarea comenzilor fata de anul trecut, a explicat Iulian Stanciu, Director General eMAG. 000 de tablete intr-o singura zi In total, clientii eMAG au cumparat, de Black Friday, 40. 000 de tablete, 30. 000 de telefoane, 10. 000 de televizoare, 12.

RisCo - Verificare Firme Online intra in cursa reducerilor de Black Friday.

Ultima zi de vineri din luna noiembrie, cunoscuta sub denumirea de Black Friday, a devenit, fara indoiala, cea mai asteptata zi din an de catre toti cei care doresc sa achizitioneze bunuri si servicii la preturi avantajoase. La RisCo Verificare Firme Online, o parte din abonamentele din portofoliu vor putea fi achizitionate cu un discount de pana la 30%! Reducerile intra in vigoare miercuri, 27 noiembrie, si sunt valabile inclusiv sambata, 30 noiembrie. Mai mult decat atat, cei care .

eMag Black Friday: 250.000 de produse in valoare de 23 mil. euro

La eMag, cel mai mare retailer online din Romania, s-au comandat, de Black Friday, 250. 000 de produse in valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10.

Black Friday de Romania - Ce a fost bine, ce-a fost rau. Cateva concluzii

Punctul culminant al fenomenului Black Friday a trecut, dar discutiile continua. Unii spun ca e ziua ideala sa-ti cumperi ceva la super reducere, altii spun sus si tare ca vorbim de Black FraierDay, zi plina de false reduceri si de oferte inselatoare. Pe unde se gaseste adevarul, e greu de zis fiindca lucrurile sunt pline de subiectivism, insa in articol puteti citi despre opt lucruri bune si rele ale acestei zi iesite din comun. Ai avut experiente interesante in Vinerea Neagra, fie ele pozitive sau negative? Intra si povesteste!.

Black Friday si in asigurari!.

Romanii au cumparat preponderent televizoare, telefoane, laptopuri, tablete si haine in aceasta campanie de Black Friday. Acum sunt invitati sa se si asigure! AstraOnline. ro, site-ul oficial de vanzari al Astra Asigurari, cea mai mare companie de profil din Romania, si-a anuntat campania de reduceri pentru Black Friday. Astfel, pe data de 29 noiembrie 2013, exclusiv pe site-ul companiei, clientii vor putea achizitiona politele de asigurare cu o reducere de 10%. Reprezentantii site-ului spun .

Cum a fost Black Friday pentru moda? Un eveniment de succes de care femeile au profitat cel mai mult

Fashion Days a participat la Black Friday 2013 si isi prezinta acum cifrele. Daca in 2011, Black Friday era de interes doar pentru electrocanisce si IT, parcursul Fashion Days demonstreaza ca si segmentul fashion are potential.

Black Friday 2013: Runda a doua incepe la noapte. Magazinele participante promit noi reduceri

Black Friday 2013 continua anul acesta cu o noua serie de reduceri pe 29 noiembrie. Exista si magazine online care au facut deja acest lucru, dar si unele care debuteaza acum.

Vine, vine, vine Black Friday, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca e Black Friday de aia! Sunteti la fel de confuzi ca si mine? Ei bine e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 Doi! Anul acesta fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau mai bine zis pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea. La altii se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Vine, vine, vine Black Friday 2013, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca este Black Friday 2013 iar Sunteti la fel de confuzi ca mine? Ei bine, e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 2! Anul acesta, fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau, mai bine zis, pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea magazinelor. La altele, se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine, majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )