Libnet.ro
UNICEF

18:30

eMag Black Friday: 250.000 de produse in valoare de 23 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
eMag Black Friday: 250.000 de produse in valoare de 23 mil. euro

La eMag, cel mai mare retailer online din Romania, s-au comandat, de Black Friday, 250. 000 de produse in valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10. continuă pe Wall-Street Ro

eMAG dupa Black Friday: un roman a comandat o masina pe mobil, iar tabletele au mers mai bine ca telefoanele

Retailerul online emag. ro a vandut peste 250. 000 de produse in perioda campaniei de reduceri Black Friday, valoarea comenzilor totalizand 23 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult decat nivelul estimat.

Black Friday eMAG - lista completa. Nokia Lumia 925 sau Google Nexus 7, printre cele mai bune produse

Black Friday 2013 - eMAG a avut in oferta anul acesta masini, telefoane mobile avantajoase si tablete la preturi decente. De asemenea, cartile, produsele pentru animalele de companie si electrocasnicele mari sunt la reducere de Black Friday 2013.

Black Friday 2013: Cel mai scump produs vandut online in Romania.

Magazinul online eMAG a vandut, cu ocazia Black Friday 2013, cel mai scump produs vandut online din Romania: un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan, in valoare de 45. 000 de euro. Pentru acest produs, eMAG a listat si cea mai mare reducere oferita vreodata de un magazin online de Black Friday, in valoare de 12. 600 de euro. Cu ocazia Black Friday 2013, eMAG a oferit, in premiera pentru comertul online din Romania, reduceri la autoturisme marca Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz.

Black Friday 2013 la eMAG: statisticile zilei - pana la ora 8 au fost cumparate patru masini in cateva minute

Oferte Black Friday: eMAG a deschis sesiunea de Black Friday 2013 de dimineata, iar pana la ora 8 avea comenzi in valoare de 31 de milioane de euro, potrivit blogului oficial al companiei.

Black Friday 2013 la eMAG: 60 de masini cumparate in patru ore. Doua Mercedes de 40.000 de euro

Oferte Black Friday: eMAG a deschis sesiunea de Black Friday 2013 de dimineata, iar pana la ora 8 avea comenzi in valoare de 31 de milioane de euro, potrivit blogului oficial al companiei.

Black Friday: Romanii au cumparat produse in valoare de 20 de milioane de euro in cateva ore

Principalele magazine online au vandut de produse de peste 20 milioane de euro in primele 12 ore de Black Friday. Mii de oameni au stat la cozi de la primele ore ale diminetii, dupa ce site-urile au fost.

REPORTAJ Black Friday: Cum a fost sarbatoarea reducerilor la cel mai mare magazin online din Romania

Tu ce ti-ai cumparat de Black Friday?. Daca n-ai auzit intrebarea asta, atunci ai fost departe de oras, departe de Internet sau pur si simplu te-ai ascuns sub vreo piatra din munti. Ieri, a fost Black Friday pe rit romanesc. Adevarul a ajuns la magazinul online care a luat sarbatoarea consumista americana in desert, adica la eMAG. Dincolo de nebunia din magazine, de pe site-uri, la ground zero lucrurile sunt linistite.

Black Friday continua, iar magazinele introduc noi produse la reducere

Da, inca primesc mesaje de la prieteni despre anumite produse pe care sa si le cumpere de Black Friday, cu toate ca apreciez ca sunt de 3 ori mai putine ca anul trecut. S-a terminat Black Friday? Black Friday nu s-a incheiat, pentru unii ofertele se termina saptamana viitoare, vineri, pe 29 noiembrie, atunci cand incepe in Statele Unite. Pana acum nu am gasit prea multe produse cu adevarat interesante. Situatia nu s-a schimbat, iar multe din cele care [].

Ce excursii au cumparat romanii de Black Friday.

Amatorii de reduceri au putut achizitiona vinerea trecuta tot felul de produse, de la electrocasnice si gadgeturi pana la mobila si bilete la teatru. Black Friday a cuprins insa si piata vacantelor. Mai multe agentii de turism am decretat ziua de vineri, ziua reducerilor de pana la 50%. Cum au mers vanzarile si pentru ce au optat romanii? Cosmina Vladu, manager operatiuni, Prestige ToursCel mai bine s-au vandut pachetele de Revelion pentru Dubai si Cipru, excursia in Kenya, dar si .

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, ca au fost pacaliti de Black Friday

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, pentru ca au fost pacaliti de Black Friday. Cei mai multi sunt suparati ca n-au apucat produse la preturi mici, ca magazinele s-au laudat cu oferte, dar.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )