Libnet.ro
UNICEF

21:45

De ce a refuzat Klaus Iohannis biroul lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
De ce a refuzat Klaus Iohannis biroul lui Traian Basescu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a explicat in primul interviu acordat in calitate de presedinte, de ce a refuzat biroul pe care l-a folosit Traian Basescu la Cotroceni. continuă pe Antena3

Biroul lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni va fi sigilat

Biroul lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni va fi sigilat, pentru ca in viitorul apropiat nu va fi folosit de nimeni. Klaus Iohannis a decis imediat dupa ce a ajuns la Cotroceni sa se instaleze in biroul in .

Biroul lui Traian Basescu va fi SIGILAT

Biroul lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni va fi sigilat, sustin surse apropiate presedintiei. Klaus Iohannis s-a instalat in fostul birou in care a lucrat doua mandate Ion.

Klaus Iohannis explica de ce nu a ales biroul lui Traian Basescu la Cotroceni: Mi s-a parut prea intunecat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat Turnul Sfatului TV, din Sibiu, ca motivul pentru care nu a ales biroul folosit de Traian Basescu, la Palatul Cotroceni, a fost ca i s-a parut prea intunecat, si ca l-a ales pe cel folosit de presedintii Iliescu si Constantinescu.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel de Interne, Gabriel Oprea si cel de Externe, Bogdan Aurescu, discutii vizand domeniile de care seful statului este direct raspunzator, potrivit Constitutiei, au declarat surse politice citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, intalnirea cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe, prima din mandatul presedintelui Klaus Iohannis, vizeaza domeniile de care presedintele Romaniei este direct raspunzator, potrivit prevederilor constitutionale.

VIDEOPresedintele Iohannis explica de ce a refuzat biroul fostului presedinte, Traian Basescu

Klaus Iohannis a explicat motivul pentru care a renuntat la biroul pe care l-a folosit Traian Basescu la Cotroceni intr-un interviu pentru Turnul Sfatului TV.

VIDEOPresedintele Iohannis explica de ce a refuzat biroul fostului presedinte Traian Basescu

Klaus Iohannis a explicat motivul pentru care a renuntat la biroul pe care l-a folosit Traian Basescu la Cotroceni intr-un interviu pentru Turnul Sfatului TV.

De ce a refuzat Iohannis biroul lui Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in cadrul unui interviu acordat Turnul Sfatului TV, motivul pentru care a refuzat biroul in care a lucrat Traian Basescu, preferandu-l pe cel in care si-a desfasurat activitatea Ion Iliescu.

Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la o biserica din Sibiu. Traian Basescu a petrecut la Baile Olanesti

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a participat, joi dimineata, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la o biserica din municipiul Sibiu, in timp ce fostul sef de stat Traian Basescu a petrecut Craciunul alaturi de familie la.

Ce cadouri a primit Traian Basescu in 2014: presedintele spune ca nu a pastrat niciunul

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1. 895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activitati de protocol.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel de Interne, Gabriel Oprea si cel de Externe, Bogdan Aurescu, discutii vizand domeniile de care seful statului este direct raspunzator, potrivit Constitutiei, au declarat pentru Mediafax surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )