Libnet.ro
UNICEF

14:30

De ce a refuzat Iohannis biroul lui Basescu

România Liberă România Liberă,
De ce a refuzat Iohannis biroul lui Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in cadrul unui interviu acordat Turnul Sfatului TV, motivul pentru care a refuzat biroul in care a lucrat Traian Basescu, preferandu-l pe cel in care si-a desfasurat activitatea Ion Iliescu. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la Biserica Catolica din Sibiu. Fostul primar nu a facut declaratii, insa le-a urat romanilor Craciun fericit!.

VIDEO. Sibiu: Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba speciala de Craciun, organizata in Sibiu, dupa ce miercuri seara a participat si la slujba din Ajun.

Iohannis explica de ce a refuzat biroul lui Basescu de la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a explicat in cadrul unui interviu acordat Turnul Sfatului TV motivul pentru care a renuntat la biroul de la Cotroceni pe care l-a folosit fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca din tara la inceputul anului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face prima vizita externa in Republica Moldova, pe 22 si 23 ianuarie 2015. Informatia a fost confirmata de secretarul general al Aparatului presedintelui Republicii Mold.

Presedintele Klaus Iohannis: Gandurile mele se indreapta in aceste zile de sarbatoare catre toti copiii ai caror parinti sunt departe

In ajun de Craciun, presedintele Kalaus Iohannis, ureaza incredere in viitor si speranta in viata tuturor copiilor Romaniei, promitand ca va face tot ce ii sta in putinta pentru ca familiile despartite din cauza greutatilor financiare sa se reuneasca in mandatul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )