Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la o biserica din Sibiu. Traian Basescu a petrecut la Baile Olanesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la o biserica din Sibiu. Traian Basescu a petrecut la Baile Olanesti

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a participat, joi dimineata, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la o biserica din municipiul Sibiu, in timp ce fostul sef de stat Traian Basescu a petrecut Craciunul alaturi de familie la. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia sa, la slujba de Craciun de la o biserica din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la o biserica din municipiul Sibiu, el urandu-le romanilor Craciun fericit!.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la Biserica Catolica din Sibiu. Fostul primar nu a facut declaratii, insa le-a urat romanilor Craciun fericit!.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la slujba de Craciun

Presedintele Romaniei Klaus Iohanis a fost la slujba de Craciun la Biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime din Sibiu. Seful statului va ramane cateva zile in orasul sau natal pe care.

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Voi face tot ce imi sta in putinta pentru ca familiile sa se reuneasca pe parcursul mandatului meu

Mesaj impresionant de Craciun, din partea presedintelui Klaus Iohannis! Acesta a transmis ca, de sarbatori, gandurile sale se indreapta catre copiii ai caror parinti sunt plecati la munca, peste hotare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat primele legi din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, in cea de-a doua zi de mandat, decrete de promulgare a mai multor legi, precum si 16 decrete de eliberare din functie a unor magistratie, pe motiv de pensionare.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis.

VIDEO. Sibiu: Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba speciala de Craciun, organizata in Sibiu, dupa ce miercuri seara a participat si la slujba din Ajun.

Gest emotionant facut de Carmen si Klaus Iohannis inainte de Craciun

Inainte de Craciun, cuplul prezidential a facut un gest foarte emotionant in mare secret. Noul presedinte a mers acasa la un copil sarman din Chitila, Ilfov, pentru a-i aduce putina bucurie inainte de.

Presedintele Klaus Iohannis participa la slujba speciala de Craciun, in Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi dimineata, la slujba de Craciun, in Sibiu, relateaza B1 TV. Seful statului a ajuns la Sibiu, marti seara, pentru a petrece sarbatorile alaturi de familie. Iohannis a.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, de Craciun, transmis pe Facebook

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis conationalilor sai un mesaj de Craciun, pe reteaua Facebook, in care le ureaza tot ce e mai bun de sarbatori si pentru noul an.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )