Libnet.ro
UNICEF

17:15

Regele biscuitilor din Romania, retinut de DIICOT pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Antena3 Antena3,
Regele biscuitilor din Romania, retinut de DIICOT pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Bulut Halil, patronul companiei RoStar, supranumit si regele biscuitilor din Romania, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala. continuă pe Antena3

Regele biscuitilor din Romania a fost retinut de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala de 3,1 milioane de euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a patronului companiei Ro Star, sub suspiciunea de evaziune fiscala si spalare de bani.

Sultanul biscuitilor din Romania a fost retinut de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Omul e afaceri este acuzat ca ar fi lucrat cu firme fantoma

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a patronului companiei RoStar, sub suspiciunea de evaziune fiscala si spalare de bani.

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania va rula, in premiera pentru Romania, la un festival de film din Sibiu (VIDEO)

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania, intitulat The New Gypsy Kings, va fi difuzat la Astra Film Sibiu 2016. Astra Film Festival, care in 2016 se desfasoara intre 17 si 23.

Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Satul Alun, din judetul Hunedoara, este de departe unul dintre cele mai ciudate catune din Romania. Si asta pentru ca Alunul mai are doar un locuitor, in acte, o manastire din marmura, dar si un drum.

Un nou parlamentar in vizorul procurorilor: DIICOT il cerceteaza pe deputatul Marin Anton pentru evaziune fiscala, spalare de bani si luare de mita

Deputatul PNL Marin Anton a fost chemat miercuri la sediul DIICOT pentru a fi audiat intr-un dosar in care procurorii cerceteaza infractiuni de evaziune fiscala, spalare de bani si luare de.

Laura Stefan, Accace: Companiile din Romania sunt inca reticente sa-si externalizeze activitatile de contabilitate

Companiile din Romania sunt inca reticente sa-si externalizeze operatiunile de contabilitate unor firme specializate, insa procentajul celor care aleg aceasta optiune este in crestere, a declarat Laura Stefan, managing director Accace Romania. In alte.

Camerele de Comert din Romania si Indonezia au semnat un Memorandumul de intelegere: Acest document va conduce la o revigorare semnificativa a relatiilor dintre comunitatile noastre de afaceri

Un Memorandum de intelegere dintre Camerele de Comert Nationale din Romania si Indonezia a fost semnat, marti, 11 octombrie 2016, la Jakarta, se mentioneaza intr-un comunicat trims.

Camerele de Comert din Romania si Indonezia au semnat un Memorandumul de intelegere

Un Memorandum de intelegere dintre Camerele de Comert Nationale din Romania si Indonezia a fost semnat, marti, 11 octombrie 2016, la Jakarta, se mentioneaza intr-un comunicat trims Redactiei.

VIDEO Satul multinational din Romania, unde zeci de straini si-au cumparat case: Am o viata mult mai buna aici decat in Germania!

Zeci de straini din Germania, Franta, Olanda, Italia sau Statele Unite au lasat in urma tarile in care s-au nascut pentru a-si duce traiul in Romania.

Comunicatiile din Romania accelereaza cu viteze 4G: Oamenii vor sa fie conectati oriunde, zilnic

Internetul rapid devine din ce in ce mai accesibil si pentru romani. O statistica a Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii arata ca numarul de conexiuni 4G a ajuns la 3,7.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )