Libnet.ro
UNICEF

21:00

Regele biscuitilor din Romania a fost retinut de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala de 3,1 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Regele biscuitilor din Romania a fost retinut de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscala de 3,1 milioane de euro

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a patronului companiei Ro Star, sub suspiciunea de evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe România Liberă

Regele biscuitilor din Romania, retinut de DIICOT pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Bulut Halil, patronul companiei RoStar, supranumit si regele biscuitilor din Romania, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala.

Sultanul biscuitilor din Romania a fost retinut de procurorii DIICOT, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Omul e afaceri este acuzat ca ar fi lucrat cu firme fantoma

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au dispus, marti, retinerea pentru 24 de ore a patronului companiei RoStar, sub suspiciunea de evaziune fiscala si spalare de bani.

Fostul adjunct al procurorului general, Andrei Pantea, a fost retinut pentru 72 de ore in dosarul Caramalac

Fostul adjunct al procurorului general, Andrei Pantea, a fost retinut pentru 72 de ore de catre procurorii anticoruptie. Acesta este suspectat ca ar avea legatura cu dosarul Caramalac si ca ar fi facilitat eliberarea hotului in lege Grigore Caramalac, alias Bulgaru.

Stare de alerta in Germania: Politia il cauta pe sirianul suspectat de pregatirea unui atentat. Un complice a fost retinut

Politia germana continua sa se afle duminica in stare de alerta pentru gasirea sirianului de 22 de ani suspectat de pregatirea unui atentat cu bomba si in a carui locuinta din Chemnitz, estul tarii, a fost gasit un exploziv foarte periculos. Un complice al suspectului a fost retinut, informeaza AFP.

Camerele de Comert din Romania si Indonezia au semnat un Memorandumul de intelegere: Acest document va conduce la o revigorare semnificativa a relatiilor dintre comunitatile noastre de afaceri

Un Memorandum de intelegere dintre Camerele de Comert Nationale din Romania si Indonezia a fost semnat, marti, 11 octombrie 2016, la Jakarta, se mentioneaza intr-un comunicat trims.

Camerele de Comert din Romania si Indonezia au semnat un Memorandumul de intelegere

Un Memorandum de intelegere dintre Camerele de Comert Nationale din Romania si Indonezia a fost semnat, marti, 11 octombrie 2016, la Jakarta, se mentioneaza intr-un comunicat trims Redactiei.

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania va rula, in premiera pentru Romania, la un festival de film din Sibiu (VIDEO)

Documentarul difuzat de BBC despre manelistii din Romania, intitulat The New Gypsy Kings, va fi difuzat la Astra Film Sibiu 2016. Astra Film Festival, care in 2016 se desfasoara intre 17 si 23.

Laura Stefan, Accace: Companiile din Romania sunt inca reticente sa-si externalizeze activitatile de contabilitate

Companiile din Romania sunt inca reticente sa-si externalizeze operatiunile de contabilitate unor firme specializate, insa procentajul celor care aleg aceasta optiune este in crestere, a declarat Laura Stefan, managing director Accace Romania. In alte.

Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Satul Alun, din judetul Hunedoara, este de departe unul dintre cele mai ciudate catune din Romania. Si asta pentru ca Alunul mai are doar un locuitor, in acte, o manastire din marmura, dar si un drum.

Soferul care a provocat accidentul mortal de pe DN 73 era beat. A fost retinut, iar procurorii cer arestarea lui

Tanarul de 29 de ani care a omorat un om duminica seara intr-un accident produs intre Rasnov si Bran s-a urcat baut la volan. El este acuzat de ucidere din culpa si va fi dus luni la Judecatoria Zarnesti cu propunere de arestare preventiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )