Libnet.ro
UNICEF

22:45

Regizorul Lucian Pintilie, n stare grava la Spitalul Elias din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Regizorul Lucian Pintilie, n stare grava la Spitalul Elias din Capitala

Regizorul Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, a fost internat, duminica seara, pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala, fiind intr-o stare grava, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, dr. Silvius Negoita. continuă pe Hotnews

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la spital!

Regizorul Lucian Pintilie a ajuns iar pe mana medicilor, la doua saptamani dupa ce fusese tranportat si internat la Spitalul Elias, Lucian Pintilie a fost internat duminica seara pe sectia de Anestezie si Terapie.

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la sectia ATI a Spitalului Elias din Capitala

Cel mai mare regizor roman este in stare critica. Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, a fost internat, duminica seara, pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala,.

Regizorul Lucian Pintilie, internat in stare grava

Regizorul Lucian Pintilie a ajuns din nou la Spitalul Elias, in stare grava, fiind internat pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Acesta a mai fost internat la sfarsitul lunii aprilie. Potrivit Cancan, m.

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre Cristian Topescu. Fiica sa a facut anuntul DUREROS

Legendarul comentator sportiv Cristian Topescu se afla in continuare in stare extrem de grava la Spitalul Elias din Capitala unde a fost internat in urma cu cateva zile. Fiica acestuia, jurnalista Cristina.

Olt: Un tanar a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost injunghiat intr-o discoteca

Un tanar din judetul Olt a ajuns in stare grava la spital dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, a fost injunghiat intr-o discoteca, informeaza B1 TV. Un alt tanar a fost spitalizat cu lovituri la.

Iasi: Un barbat, in stare grava, dupa un atac cu acid

Un barbat de 61 de ani din localitatea Vladeni, Iasi, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost atacat cu acid. Barbatul a fost atacat in propria locuinta de doi tineri ce ar avea intre 20 si 30 de.

Accident cu parapanta: un barbat a fost adus in stare grava la spital, dupa o aterizare esuata

Un parapantist a fost adus in stare grava la spital, in urma unei aterizari esuate. Barbatul s-a prabusit in gol de la circa 10 metri.

Galati: ncaierare ntre mai multe persoane de etnie roma; un tnar a fost njunghiat si a ajuns n stare grava la spital

Mai multe persoane de etnie roma au fost implicate, vineri seara, intr-un cartier din municipiul Galati, intr-o incaierare soldata cu trei victime, intre care un tanar care a fost injunghiat in abdmonen si transportat in stare grava la spital, scrie News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )