Libnet.ro
UNICEF

14:00

Galati: ncaierare ntre mai multe persoane de etnie roma; un tnar a fost njunghiat si a ajuns n stare grava la spital

Hotnews Hotnews,
 Galati: ncaierare ntre mai multe persoane de etnie roma; un tnar a fost njunghiat si a ajuns n stare grava la spital

Mai multe persoane de etnie roma au fost implicate, vineri seara, intr-un cartier din municipiul Galati, intr-o incaierare soldata cu trei victime, intre care un tanar care a fost injunghiat in abdmonen si transportat in stare grava la spital, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Un profesor de matematica de 72 de ani, acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe tinere, a fost arestat preventiv

Un profesor de matematica de 72 de ani, din Popesti Leordeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a fost acuzat ca a agresat sexual o eleva de 14 ani cu care facea meditatii. Din primele cercetari reiese ca pensionarul ar fi agresat mai multe tinere.

Ilfov: Un profesor de matematica a fost retinut dupa ce ar fi agresat sexual mai multe fete in timpul meditatiilor

Un profesor de matematica din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, in varsta de 72 de ani, a fost retinut, fiind acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe fete, inclusiv o minora, in timpul meditatiilor pe care le.

Incident armat in Craiova. Politistii au tras mai multe focuri de arma intr-o masina care nu a oprit la semnale. Soferul ar putea fi ranit

Politisti din cadrul Biroului rutier Craiova au tras, vineri, mai multe focuri de arma intr-un autoturism care nu a oprit in trafic la semnalul acestora, iar soferul ar putea fi ranit. Potrivit IPJ Dolj,.

Apple va elimina mai multe aplicatii din AppStore

Gigantul Apple a anuntat mai multe masuri pentru protectia datelor clientilor. Astfel, compania va elimina din App Store aplicatiile care dezvaluie datele geografice ale utilizatorilor fara acordul.

Romanii din Marea Britanie, cele mai multe victime ale exploatarii prin munca

Cel mai recent raport Natura si amploarea exploatarii prin munca in Marea Britanie, realizat de autoritatile britanice, arata ca domeniile in care lucratorii romani sunt cele mai multe victime ale sclaviei.

Unde pot lucra studentii pe perioada verii. Domeniile in care sunt disponibile cele mai multe joburi part-time

Studentii interesati sa lucreze in perioada verii au la dispozitie peste 1. 000 de locuri de munca, puse la dispozitie de companii prin intermediul platformei de locuri de munca BestJobs. Potrivit unei analize, oferta include internshipuri, joburi sezoniere si locuri de munca part-time, cele mai multe fiind axate pe munca de birou. Joburi numeroase se gasesc si in vanzari, respectiv IT si inginerie.

Reduceri eMAG laptopuri. Oferte trasnet la mai multe modele de top

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

UPC Romnia va fi preluata de Vodafone, care cumpara operatiunile Liberty Global din mai multe piete

Grupul britanic Vodafone a confirmat ca va prelua retelele de cablu ale Liberty Global din mai multe tari europene, inclusiv Romania. Practic, Vodafone va prelua operatorul UPC Romania si tranzactia include operatiunile Liberty Global din patru tari si este in valoare de 23 miliarde dolari. Informatia a aparut in Wall Street Journal si a fost confirmata de UPC. Alaturarea operatiunilor UPC Romania cu cele ale Vodafone Romania va conduce la crearea unui jucator important cu servicii convergente care va spori competitia pe piata telecom, aducand beneficii multiple atat clientilor rezidentiali, cat si business, spune UPC Romania.

Un virus inrudit cu HIV provoaca leucemie. Cele mai multe cazuri din Europa, inregistrate in Romania

Un virus inrudit cu HIV, virusul HTLV-1, face ravagii in lume, 40% din populatia aborigena din nordul Australiei imbolnavindu-se din cauza acestuia, iar in Europa, cele mai multe cazuri fiind inregistrate in.

Mai multe tronsoane de strazi vor fi inchise miercuri in Focsani

Miercuri 9 mai, circulatia rutiera va inchisa pe mai multe tronsoane din municipiul Focsani, ca urmare a oganizarii unor evenimente.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )