Libnet.ro
UNICEF

16:30

Regizorul roman Bogdan Mirica castiga premiul criticilor de film (FIPRESCI) pentru Caini

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regizorul roman Bogdan Mirica castiga premiul criticilor de film (FIPRESCI) pentru Caini

Lungmetrajul Caini, regizat de Bogdan Mirica, a obtinut premiul Federatiei Internationale a Criticilor de Film, in sectiunea Un Certain Regard. Totodata, coproductia romaneasca Toni Erdmann, de Maren Ade, a obtinut acelasi premiu FIPRESCI), in cadrul Competitiei Oficiale, informeaza Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Succes romanesc la Cannes: Bogdan Mirica a primit premiul criticilor de film pentru lungmetrajul Caini (VIDEO)

Inca un succes romanesc la Festivalul de la Cannes. Lungmetrajul Caini, regizat de Bogdan Mirica a obtinut premiul Federatiei Internationale a Criticilor de Film, in sectiunea Un.

Succes romanesc la Cannes: Caini, lungmetrajul lui Bogdan Mirica, a castigat Premiul criticii la sectiunea Un Certain Regard

Caini, primul lungmetraj al regizorului Bogdan Mirica, a obtinut Premiul criticii FIPRESCI pentru sectiunea Un Certain Regard, la Festivalul de la Cannes. Premiul este oferit de Federatia Internationala a Criticilor de Film si vine dupa o saptamana de cronici laudative din partea presei internationale.

Filmul Caini al regizorului Bogdan Mirica desemnat drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes

Filmul Caini al regizorului roman Bogdan Mirica a fost desemnat azi de Federatia Internationala a Criticilor de Film drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Cannes 2016: Regizorul roman Cristian Mungiu a castigat premiul pentru regie cu lungmetrajul Bacalaureat

Regizorul roman Cristian Mungiu a castigat, duminica, premiul pentru regie cu lungmetrajul Bacalaureat, in cadrul celei de-a 69-a editii a Festivalului International de Film de la.

Filmul Caini, regizat de Bogdan Mirica, premiat la CannesVIDEO

Lungmetrajul Caini regizat de Bogdan Mirica a obtinut premiulFIPRESCI pentru sectiunea Un Certain Regard din cadrul celei de-a 69-a editii a Festivalului de Film de la Cannes. Totodata, coproductia romaneasca Toni Erdmann, de Maren Ade, a obtinut acelasi premiu FIPRESCI), in cadrul Competitiei Oficiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )