Libnet.ro
UNICEF

23:45

Succes romanesc la Cannes: Bogdan Mirica a primit premiul criticilor de film pentru lungmetrajul Caini (VIDEO)

B1 B1,
Succes romanesc la Cannes: Bogdan Mirica a primit premiul criticilor de film pentru lungmetrajul Caini (VIDEO)

Inca un succes romanesc la Festivalul de la Cannes. Lungmetrajul Caini, regizat de Bogdan Mirica a obtinut premiul Federatiei Internationale a Criticilor de Film, in sectiunea Un. continuă pe B1

Regizorul roman Bogdan Mirica castiga premiul criticilor de film (FIPRESCI) pentru Caini

Lungmetrajul Caini, regizat de Bogdan Mirica, a obtinut premiul Federatiei Internationale a Criticilor de Film, in sectiunea Un Certain Regard. Totodata, coproductia romaneasca Toni Erdmann, de Maren Ade, a obtinut acelasi premiu FIPRESCI), in cadrul Competitiei Oficiale, informeaza Mediafax.

Succes romanesc la Cannes: Caini, lungmetrajul lui Bogdan Mirica, a castigat Premiul criticii la sectiunea Un Certain Regard

Caini, primul lungmetraj al regizorului Bogdan Mirica, a obtinut Premiul criticii FIPRESCI pentru sectiunea Un Certain Regard, la Festivalul de la Cannes. Premiul este oferit de Federatia Internationala a Criticilor de Film si vine dupa o saptamana de cronici laudative din partea presei internationale.

Filmul Caini al regizorului Bogdan Mirica desemnat drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes

Filmul Caini al regizorului roman Bogdan Mirica a fost desemnat azi de Federatia Internationala a Criticilor de Film drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Filmul Caini, regizat de Bogdan Mirica, premiat la CannesVIDEO

Lungmetrajul Caini regizat de Bogdan Mirica a obtinut premiulFIPRESCI pentru sectiunea Un Certain Regard din cadrul celei de-a 69-a editii a Festivalului de Film de la Cannes. Totodata, coproductia romaneasca Toni Erdmann, de Maren Ade, a obtinut acelasi premiu FIPRESCI), in cadrul Competitiei Oficiale.

Cristian Mungiu a primit premiul pentru regie la Cannes, pentru filmul Bacalaureat

Cristian Mungiu a primit premiul pentru regie la festivalul de la Cannes, pentru filmul Bacalaureat, la ceremonia ce a avut loc duminica seara, in incheierea festivalului, anunta Mediafax. Regizorul roman a primit premiul ex-aequo, alaturi de francezul Olivier Assayas, acesta din urma fiind recompensat pentru filmul Personal Shopper.

CANNES 2016. Cristian Mungiu, premiul pentru regie cu pelicula Bacalaureat

Regizorul Cristian Mungiu a primit premiul pentru cea mai buna regie, pentru filmul Bacalaureat, ex aequo cu cineastul Olivier Assayas, regizorul filmului Personal Shopper, la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )