Libnet.ro
UNICEF

10:30

Remus Vulpescu a facut PLANGERE impotriva lui Dani Diaconescu, la Parchetul inaltei Curti.

România Liberă România Liberă,
Remus Vulpescu a facut PLANGERE impotriva lui Dani Diaconescu, la Parchetul inaltei Curti.

Procurorul Ramona Bulcu, purtatorul de cuvant al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ), a declarat, pentru MEDIAFAX, ca plangerea impotriva lui Dan Diaconescu a fost depusa, urmand a fi examinata si a se stabili competenta in raport de obiectul ei si valoarea prejudiciului. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a anuntat ca va sesiza miercuri Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu, patronul OTV, a infractiunii de inselaciune . continuă pe România Liberă

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

12:32 - Seful Directiei de Privatizare si Atragere de Investitii din cadrul OPSPI, Alexandru Alexe, il inlocuieste pe Remus Vulpescu la sefia Oficiului. _ _ _ _ 11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu, dar ca aceasta plangere nu il transforma pe realizatorul TV intr-un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu. Eu am aflat din presa despre aceasta plangere, a explicat Fenechiu. _ _ _ _ 11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Premierul Victor Ponta a .

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a DEMISIONAT.

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, si-a anuntat, miercuri, demisia de la conducerea institutiei. Anuntul a fost precedat de o plangere penala inaintata de acesta lui Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul privatizarii Oltchim, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, decizia lui Vulpescu vine ca urmare a esecului privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. Anterior, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. 11:20 - Remus Vulpescu si-a dat demisia din fruntea OPSPI. Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a DEMISIONAT _ _ _ _ OPSPI va sesiza Parchetul de pe langa ICCJ in cazul lui Dan Diaconescu. Diaconescu este acuzat de inselaciune in cazul privatizarii Oltchim, transmite Realitatea .

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim. Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie.

Remus Vulpescu propus de Fondul Proprietatea la Hidroelectrica

Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a fost propus de catre Fondul Proprietatea pentru a fi numit in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, conform presei centrale.

Seful Privatizarilor, Remus Vulpescu, si-a dat demisia

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Stire.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. De asemen.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )