Libnet.ro
UNICEF

21:30

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim. Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune

B1 B1,
Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim. Dan Diaconescu, acuzat de inselaciune

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie. continuă pe B1

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. De asemen.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, si-a anuntat demisia in urma esecului de la Oltchim

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim, scrie.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a DEMISIONAT.

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, si-a anuntat, miercuri, demisia de la conducerea institutiei. Anuntul a fost precedat de o plangere penala inaintata de acesta lui Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul privatizarii Oltchim, potrivit Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, decizia lui Vulpescu vine ca urmare a esecului privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. Anterior, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a .

Seful Privatizarilor, Remus Vulpescu, si-a dat demisia

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPi), Remus Vulpescu, a demisionat miercuri, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Stire.

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. 11:20 - Remus Vulpescu si-a dat demisia din fruntea OPSPI. Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a DEMISIONAT _ _ _ _ OPSPI va sesiza Parchetul de pe langa ICCJ in cazul lui Dan Diaconescu. Diaconescu este acuzat de inselaciune in cazul privatizarii Oltchim, transmite Realitatea .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu. Eu am aflat din presa despre aceasta plangere, a explicat Fenechiu. _ _ _ _ 11:26 - Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie OPSPI), Remus Vulpescu, a explicat de ce si-a dat demisia, exprimandu-si public regretul pentru insuccesul licitatiei de privatizare a Oltchim. Premierul Victor Ponta a .

Remus Vulpescu si-a dat DEMISIA din fruntea OPSPI. ...

12:32 - Seful Directiei de Privatizare si Atragere de Investitii din cadrul OPSPI, Alexandru Alexe, il inlocuieste pe Remus Vulpescu la sefia Oficiului. _ _ _ _ 11:56 - Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, a declarat la Realitatea TV ca a aflat din presa despre plangerea OPSPI pe numele lui Diaconescu, dar ca aceasta plangere nu il transforma pe realizatorul TV intr-un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in .

Oltchim are, deocamdata, doar director general

Remus Vulpescu si-a dat demisia din pozitia de sef al OPSPI, potrivit surselor de presa. Domnia sa a inaintat in aceasta dimineata o plangere penala impotriva lui Dan Diaconescu, pentru ca a dat documente false in cadrul privatizarii Oltchim. --- *UPDATE 11:00: Actiunile Oltchim scad cu 13,29% in urma esecului privatizarii, titlurile Oltchim coborau la ora 10:48 cu peste 13 procente. ----- *UPDATE 10:55: Noul director al Oltchim:in termen de doua saptamani trebuie sa repornim instalatiile si sa platim salariile Mihai Balan, noul director general al Oltchim, a declarat in aceasta dimineata ca in doua saptamani se vor plati salariile si va fi repornita activitatea, potrivit surselor de presa. ------ *UPDATE 09:05: Dan Diaconescu ar fi fost sprijinit de TISE Dan Diaconescu a precizat aseara la un post de televiziune ca ar fi fost sprijinit, in timpul procesului de licitatie pentru Oltchim de compania rusa TISE, alaturi de care va participa si in ianuarie la a doua incercare de privatizarea a combinatului valcean, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:54: OPSPI a notificat oficial ca a inchis privatizarea Oltchim Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu a transmis o informare Bursei de Valori Bucuresti BVB), in care precizeaza ca negocierile derulate de Ministerul Economiei, prin OPSI, pentru 54,80% din capitalul social al Oltchim, cu adjudecatarul Dan Diaconescu s-au desfasurat in perioada 24 septembrie - 1 octombrie, se arata intr-o informare transmisa in aceasta dimineata BVB. --- *UPDATE 08:41: Guvernul va cere acordul FMI sa vanda Oltchim prin negociere cu un investitor, nu la licitatie deschisa Guvernul va solicita Fondului Monetar International FMI) si Comisiei Europene CE) permisiunea ca viitoarea privatizare a combinatului Oltchim sa fie derulata prin negociere cu un investitor strategic si nu prin licitatie deschisa la care sa vina oricine, a anuntat, aseara, premierul Victor Ponta, informeaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:34: Tranzactionarea actiunilor Oltchim va fi reluata la ora 9:30 Tranzactionarea actiunilor Oltchim va fi reluata in aceasta dimineata, incepand cu ora 9. 30, conform unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti BVB). ---------- Consiliul de Administratie al Oltchim a decis, ieri, doar numirea in functia de director general al Oltchim pe actualul sef al CET Govora, Mihai Balan, ne-au spus surse din Ministerul Economiei.

Daniel Chitoiu: Remus Vulpescu trebuie schimbat din functie

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, va fi demis dupa incheierea procesului de privatizare a Oltchim, a declarat ieri, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Daniel Chitoiu, relateaza sursele de presa.

Daniel Chitoiu: Remus Vulpescu trebuie schimbat din functie

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, va fi demis dupa incheierea procesului de privatizare a Oltchim, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Economiei, Daniel Chitoiu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )