Libnet.ro
UNICEF

23:00

Republica Moldova, in topul tarilor cu cele mai multe plangeri la CEDO. Cate cereri au fost depuse in 2015

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, in topul tarilor cu cele mai multe plangeri la CEDO. Cate cereri au fost depuse in 2015

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a inregistrat 1. 011 cereri indreptate impotriva Republicii Moldova in anul 2015, cu 8,5% solicitari mai putin decat in 2014. Chiar si asa, tara noastra se afla pe locul 3 din cele 47 de tari membre ale Consiliului Europei dupa numarul de plangeri depuse la CtEDO si dupa numarul hotararilor judecatoresti, devansand state precum Germania, Spania, Olanda sau Portugalia. continuă pe Adevărul

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa imi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Cele mai importante lucruri pe care le-au invatat barbatii de la mamele lor: M-a facut sa-mi dau seama cum trebuie sa fie femeia cu care imi voi petrece viata

Lectiile de viata invatate de la cea care i-a adus pe lume se numara printre experientele care ii formeaza pe barbati. Chiar daca nu isi arata, de cele mai multe ori, slabiciunile si sentimentele, cand vine vorba de dragostea pentru mama lor, reprezentantii sexului puternic pot deveni extrem de emotionali.

Holocaustul ar putea fi studiat in scolile din Republica Moldova

Autoritatile de la Chisinau vor organiza, pe parcursul anului 2016, mai multe activitati de comemorare a victimelor Holocaustului. Elevii ar putea studia la scoala istoria regionala despre crimele impotriva evreilor, iar Ambasada Ungariei de la Chisinau va lansa un proiect de cercetare a Holocaustului romilor in Republica Moldova.

Republica Moldova, printre cele mai corupte tari din lume

Republica Moldova ocupa locul 33 din 168 de tari in clasamentul privind indicele coruptiei elaborat anual de organizatia Transparency International. Astfel, tara noastra este mai corupta decat state precum Bosnia si Hertegovina, Macedonia sau Albania.

Republica Moldova s-a apropiat de UE doar pe hartie. Esecurile si actiunile realizate de guvernare in aplicarea Acordului de Asociere

Autoritatile de la Chisinau au reusit, la aproape doi ani de la semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, sa realizeze mai putin de o treime din actiunile planificate pentru a aduce Republica Moldova mai aproape de standardele europene.

Presedintele Comisiei economie, buget si finante: Republica Moldova ar putea semna un acord cu FMI in august

Republica Moldova are sanse reale de a se impaca cu Fondul Monetar International FMI), dar acest lucru va dura pana in luna august, considera presedintele Comisiei parlamentare buget si finante, Stefan Creanga, intr-un interviu pentru Radio Europa Libera.

Maia Sandu: Exista riscul repetarii scenariului din Ucraina in Republica Moldova

Fostul ministru al Educatiei, Maia Sandu, a admis posibilitatea repetarii scenariului de destabilizare din Ucraina in Republica Moldova, mentionand ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca nu se poate de continuat in acest mod si trebuie identificata de gasit o cale pasnica pentru a rezolva problemele.

Ucraina ar putea relua in aprilie exporturile de electricitate spre Republica Moldova

Ucraina ar putea relua exporturile de electricitate spre Republica Moldova si Belarus din aprilie, anunta Guvernul de la Kiev, citat de Interfax Ukraine.

Basescu: Unirea Romaniei cu Republica Moldova - un obiectiv al Miscarii Populare

Unul dintre obiectivele de tara ale Miscarii Populare MP) este unirea Romaniei cu Republica Moldova, motiv pentru care aceasta din urma a reprezentat o constanta a dezbaterilor din interiorul partidului, a afirmat, ieri, Traian Basescu, intr-o conferinta de presa.

Propaganda rusa: Romanii sunt gata sa trimita carabinierii, armata si structurile de forta in Republica Moldova

Postul public de televiziune Pervii Kanal din Rusia a transmis duminica seara ca in baza unor documente adoptate in urma cu cativa ani, in caz de dezordini, in Republica Moldova vor fi introduse armata romana si administratia romaneasca si asta va fi sfarsitul independentei Moldovei pentru totdeauna. Guvernul de la Chisinau au negat inca o data existenta unor astfel de acorduri, catalogand informatia drept falsa si speculatii ieftine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )