Libnet.ro
UNICEF

07:30

Basescu: Unirea Romaniei cu Republica Moldova - un obiectiv al Miscarii Populare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Unirea Romaniei cu Republica Moldova - un obiectiv al Miscarii Populare

Unul dintre obiectivele de tara ale Miscarii Populare MP) este unirea Romaniei cu Republica Moldova, motiv pentru care aceasta din urma a reprezentat o constanta a dezbaterilor din interiorul partidului, a afirmat, ieri, Traian Basescu, intr-o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu face o radiografie a situatiei din Republica Moldova: Este extrem de riscanta

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina.

Republica Moldova are un guvern puternic afectat din punct de vedere credibilitate

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina sa ramana orientata spre Vest.

Maia Sandu: Exista riscul repetarii scenariului din Ucraina in Republica Moldova

Fostul ministru al Educatiei, Maia Sandu, a admis posibilitatea repetarii scenariului de destabilizare din Ucraina in Republica Moldova, mentionand ca toata lumea trebuie sa inteleaga ca nu se poate de continuat in acest mod si trebuie identificata de gasit o cale pasnica pentru a rezolva problemele.

Misiunea FMI asteptata in Republica Moldova

Ministrul Economiei, Octavian Calmac, spera la un ajutor financiar din partea Fondului Monetar International FMI). Deoarece premierul Pavel Filip urmeaza sa transmita o invitatie catre FMI, Calmac presupune ca pana la sfarsitul lunii februarie Republica Moldova va fi vizitata de reprezentantii organizatiei mondiale.

Propaganda rusa: Romanii sunt gata sa trimita carabinierii, armata si structurile de forta in Republica Moldova

Postul public de televiziune Pervii Kanal din Rusia a transmis duminica seara ca in baza unor documente adoptate in urma cu cativa ani, in caz de dezordini, in Republica Moldova vor fi introduse armata romana si administratia romaneasca si asta va fi sfarsitul independentei Moldovei pentru totdeauna. Guvernul de la Chisinau au negat inca o data existenta unor astfel de acorduri, catalogand informatia drept falsa si speculatii ieftine.

Protestele de amploare continua in Republica Moldova

Aproximativ 40. 000 de oameni au manifestat din nou la Chisinau, ieri cerand alegeri anticipate in Republica Moldova, protestarii fiind in continuare nemultumiti de modul cum a fost investit Guvernul condus de Pavel Filip. Poporul e cu noi: el nu vrea sa sustina oligarhii si autoritatile criminale, a declarat unul dintre liderii opozitiei, Andrei Nastase, potrivit Agerpres.

Peste 600 de obiecte explozive au fost lichidate in 2015 de genistii din Republica Moldova

Genistii Armatei Nationale au neutralizat pe parcursul anului 2015, in diferite localitati ale tarii, peste 600 de obiecte explozive, informeaza Ministerul Apararii al Republicii Moldova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )