Libnet.ro
UNICEF

19:46

Retea care racola tinere pentru prelevare de ovule, ANIHILATA in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Retea care racola tinere pentru prelevare de ovule, ANIHILATA in Republica Moldova

Autoritatile moldovene au anuntat ca au anihilat o grupare care racola tinere din Republica Moldova, pe care le ducea in Turcia si apoi in Ciprul de Nord, pentru a le fi prelevate ovulele. continuă pe România Liberă

O retea care racola tinere pentru prelevare de ovule in Ciprul de Nord, desfiintata de autoritatile moldovene

O grupare care racola tinere din Republica Moldova, pe care le ducea in Turcia si apoi in Ciprul de Nord, pentru a le fi prelevate ovulele, a fost racolata, potrivit autoritatilor moldovene, relateaza IPN, citat.

Mai multe ONG-uri, printre care Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, le cer ministrilor Educatiei si Sanatatii sa promoveze in scoli abstinenta pana la casatorie

19 ONG-uri, printre care si Asociatia Parinti pentru Ora de Religie condusa de Romeo Mosoiu - consilier al Ministrului Educatiei, au trimis o scrisoare deschisa prin care le cer ministrilor Educatiei si Sanatatii sa promoveze in scoli abstinenta pana la casatorie, ca cel mai bun lucru pentru sanatatea copiilor. Scrisoarea vine ca reactie la propunerea ministrului Banicioiu de a introduce Educatia sanitara ca materie obligatorie in scoli si la scrisoarea deschisa a altor organizatii, care amintesc de recomandarea Comitetului ONU de a introduce Educatia sexuala in scoli. Concluzia noastra, sustinuta de datele stiintifice actuale, este ca elevii, copiii nostri, trebuie educati spre infranarea trupeasca si amanarea relatiei intime pana la vremea casatoriei, sustin ONG-urile care li se adreseaza acum celor doi ministri.

HOROSCOP 11 iunie: Scorpionilor le merge bine in plan financiar. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 11 iunie. Leii, sagetatorii si varsatorii se impaca cu persoane dragi, iar racii scapa de o problema care i-a stresat pentru o lunga perioada de timp.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )