Libnet.ro
UNICEF

07:15

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt

B1 B1,
Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat, miercuri, decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt, prezentand si imagini ale victimei, scrie site-ul Al-Arabiya. Ostaticul croat, Tomislav Salopek, a fost rapit. continuă pe B1

Islamist roman suspectat de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, cautat in Bulgaria

Serviciile de securitate din Bulgaria cauta un cetatean roman si o tanara din Franta suspectati de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, informeaza Televiziunea publica bulgara BNT).

Un ostatic croat a fost decapitat de reteaua terorista Statul Islamic

Reteaua terorista Statul Islamic a decapitat un ostatic croat care fusese capturat in nordul Egiptului, organizatia fundamentalista sunnita prezentand imagini ale cadavrului, informeaza site-ul postului Al-Arabiya.

Atentatele din estul Irakului, revendicate de gruparea terorista Stat Islamic

Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat cele doua atentate din provincia irakiana Diyala, produse luni, care s-au soldat cu cel putin 58 de morti si 100 de raniti.

Un croat, decapitat de teroristii din Stat Islamic

Un ostatic croat a fost decapitat de gruparea terorista Wilyat Sina - Stat Islamic in Provincia Sinai. Organizatia fundamentalista sunnita a prezentat, miercuri, imagini de la executarea lui Tomislav Salopek.

Jeb Bush: SUA are nevoie de mai multe trupe in Irak pentru a invinge grupul Stat Islamic

Jeb Bush, candidat republican pentru functia de presedinte, a declarat, marti, ca Statele Unite au nevoie de mai multe trupe terestre in Irak pentru a-i invinge pe militantii gruparii Stat Islamic, relateaza.

Turcia, acuzata ca protejeaza gruparea Stat Islamic

Liderul Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), Cemil Bayik, a acuzat Turcia ca incearca sa protejeze gruparea Stat Islamic atacand luptatorii kurzi.

Turcia, pregatita sa inceapa o ofensiva militara impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic

Turcia, alaturi de fortele americane, e pregatita sa inceapa o ofensiva militara impotriva organizatiei jihadiste Statul Islamic SI), dupa ce Washingtonul a cerut o pauza pentru coordonarea obiectivelor, a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )