Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un croat, decapitat de teroristii din Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Un croat, decapitat de teroristii din Stat Islamic

Un ostatic croat a fost decapitat de gruparea terorista Wilyat Sina - Stat Islamic in Provincia Sinai. Organizatia fundamentalista sunnita a prezentat, miercuri, imagini de la executarea lui Tomislav Salopek. continuă pe România Liberă

Un ostatic croat a fost decapitat de reteaua terorista Statul Islamic

Reteaua terorista Statul Islamic a decapitat un ostatic croat care fusese capturat in nordul Egiptului, organizatia fundamentalista sunnita prezentand imagini ale cadavrului, informeaza site-ul postului Al-Arabiya.

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt

Reteaua terorista Stat Islamic a confirmat, miercuri, decapitarea unui ostatic croat rapit din Egipt, prezentand si imagini ale victimei, scrie site-ul Al-Arabiya. Ostaticul croat, Tomislav Salopek, a fost rapit.

Jeb Bush: SUA are nevoie de mai multe trupe in Irak pentru a invinge grupul Stat Islamic

Jeb Bush, candidat republican pentru functia de presedinte, a declarat, marti, ca Statele Unite au nevoie de mai multe trupe terestre in Irak pentru a-i invinge pe militantii gruparii Stat Islamic, relateaza.

Atentatele din estul Irakului, revendicate de gruparea terorista Stat Islamic

Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat cele doua atentate din provincia irakiana Diyala, produse luni, care s-au soldat cu cel putin 58 de morti si 100 de raniti.

Turcia, acuzata ca protejeaza gruparea Stat Islamic

Liderul Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), Cemil Bayik, a acuzat Turcia ca incearca sa protejeze gruparea Stat Islamic atacand luptatorii kurzi.

Islamist roman suspectat de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, cautat in Bulgaria

Serviciile de securitate din Bulgaria cauta un cetatean roman si o tanara din Franta suspectati de legaturi cu reteaua terorista Stat Islamic, informeaza Televiziunea publica bulgara BNT).

Turcia, pregatita sa inceapa o ofensiva militara impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic

Turcia, alaturi de fortele americane, e pregatita sa inceapa o ofensiva militara impotriva organizatiei jihadiste Statul Islamic SI), dupa ce Washingtonul a cerut o pauza pentru coordonarea obiectivelor, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )