Libnet.ro
UNICEF

09:45

RETRAGERE. Al doilea cel mai bogat om din lume renunta sa-si extinda afacerile in Europa.

România Liberă România Liberă,
RETRAGERE. Al doilea cel mai bogat om din lume renunta sa-si extinda afacerile in Europa.

Compania American Movil, detinuta de Carlos Slim, miliardarul mexican ce ocupa a doua pozitie in topul celor mai bogati oameni din lume, a retras oferta pentru preluarea pachetului majoritar al operatorului olandez de telecomunicatii KPN, informeaza Mediafax. American Movil, care detine 30% din capitalul KPN renunta astfel de extinderea operatiunilor in Europa. Citeste si: Anul de criza 2012 le-a priit miliardarilor Negocierile au esuat dupa ce managementul operatorului olandez a refuzat . continuă pe România Liberă

De ce copiii din Olanda sunt cei mai fericiti din lume

Daca v-ati intrebat vreodata care copii sunt cei mai fericiti din lume, va spunem noi: copiii olandezi. Cel putin asa reiese dintr-un raport UNICEF. Iata si de ce. Au parintii printre cei mai fericiti din.

Un roman este cel mai frumos model din lume

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete Fresh Faces, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

FOTO in cautarea celor mai romantice locuri din lume pentru un sarut

O echipa de artisti italieni, cunoscuti sub denumirea de 0707, distribuie foite autocolante cu mesajul cel mai frumos loc pentru un sarut pe strazile din Londra, Paris si Sydney.

VIDEO Unul dintre cei mai influenti oameni din lume vine joi la Bucuresti

Vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bilderberg, considerat unul dintre cele mai influnte personaje din lume la nivel politic si economic, soseste joi la Bucuresti, unde va avea un discurs, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma.

Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

A spus-o deja Mircea Lucescu si datele statistice intaresc afirmatiile reputatului antrenor roman. Ucraina este in acest moment cel mai periculos adversar pe care nationala Romaniei il poate intalni in barajul pentru Cupa Mondiala.

Cel mai mare actionar al FP propune prelungirea mandatului administratorului cu doi ani

Fondul american de hedging Elliott Associates, cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea, propune prelungirea cu doi ani a mandatului de administrator al Franklin Templeton, care va expira in septembrie 2014. Administratorul va trebui sa.

Solicitarile de somaj din Marea Britanie, in cel mai important declin din ultimii 16 ani

Numarul solicitarilor de ajutor de somaj din Marea Britanie a inregistrat, in septembrie, cel mai important declin din ultimii 16 ani, iar rata somajului s-a mentinut la 7,7% pe fondul semnelor de imbunatatire a pietei muncii din tara.

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat .

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )