Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reuniune de urgenta a ministrilor de externe europeni cu privire la situatia din Egipt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reuniune de urgenta a ministrilor de externe europeni cu privire la situatia din Egipt

Ministrii de externe din Uniunea Europeana UE) vor organiza o reuniune de urgenta la Bruxelles, miercuri, pentru a discuta situatia din Egipt, a declarat un purtator de cuvant al UE, citat de sursele internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorii statelor UE se vor reuni pentru a evalua situatia din Egipt.

Reprezentanti ai celor 28 de state membre UE se vor reuni luni, la Bruxelles, pentru a evalua situatia din Egipt, unde violentele s-au soldat cu aproape 600 de morti, a anuntat vineri Serviciul European de Actiune Externa SEAE), transmite Mediafax. O reuniune a ambasadorilor pentru politica externa si securitate) va avea loc, luni, pentru a evalua situatia din Egipt, a anuntat pe contul sau de Twitter serviciul condus de catre Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe. Potrivit .

intrunire de urgenta la Bruxelles. TOTI ministrii de Externe din UE, chemati sa analizeze situatia din Egipt

Toti cei 28 de ministrii de Externe ai Uniunii Europene se vor intruni de urgenta miercuri, pentru a analiza situatia din Egipt. Cu aceasta ocazie se vor reevalua relatiile blocului european cu administratia de.

Ministrii afacerilor externe din UE se vor intalni miercuri pentru a examina situatia din Egipt

Ministrii afacerilor externe din tarile membre ale Uniunii Europene vor avea o reuniune exceptionala miercuri, la Bruxelles, pentru a examina situatia din Egipt si pentru a se pune de acord asupra unei pozitii comune in acest dosar, a anuntat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, informeaza AFP.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate asupra situatiei din Egipt

Cele 15 state membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor avea joi la New York consultari de urgenta cu usile inchise privind criza din Egipt, unde sute de persoane au murit si alte cateva mii au fost ranite dupa ce armata si politia i-au dispersat pe sustinatorii presedintelui inlaturat de la putere Mohamed Morsi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )