Libnet.ro
UNICEF

09:15

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai placute locuri in care am fost vara asta

Gastronomika e unul locurile si localurile) cu farmec si cu poezie ale Bucurestiului vechi, cu atmosfera din alte vremuri, cu gradina cu vita de vie si cu pisici, si toate acestea in aproape de centrul Bucurestiului, pe la Piata Gemeni, unde cu greu. continuă pe Wall-Street Ro

Povestea Vikingului de Romania. Cum a ajuns un ardelean sa joace intr-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Serialul Vikingii, unul dintre cele mai populare seriale cu tenta istorica din lume in acest moment, a avut in distributie si un roman: pe Catalin Coman. El a facut figuratie in anul 2016 in seria ajunsa la sezonul al cincilea.

Probleme mari pentru unul dintre cei mai mari retaileri din lume. A inchis 170 de magazine

Retailerul suedez HennesMauritz va inchide 170 de magazine pe plan global in incercarea de a-si reveni din prabusirea constanta a actiunilor care au ajuns la cel mai slab nivel din ultimii noua.

FOTO Unul dintre cele mai remarcabile monumente arhitecturale din Timisoara intra in renovare

Sinagoga din Cetate, construita intre anii 1862-1865, dupa planurile arhitectului vienez Ignaz Schumann, va intra in renovare.

Florian Coldea, profesor la Cluj. Generalul preda la una dintre cele mai prestigioase universitati

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul in rezerva Florian Coldea, preda, in prezent, cur.

Microsoft ar putea cumpara doua dintre cele mai mari studiouri de jocuri din lume

Microsoft are o divizie de gaming destul de dezvoltata, mai ales pe partea de console de jocuri, acolo unde se bate de la egal la egal cu Sony de ani buni. Daca la hardware sta bine, gigantul american ar vrea sa investeasca si in partea software. Si deja exista doua nume extrem de importante pe lista de achizitii a companiei din Seattle.

Povestea poetului preferat de folkistii anilor 70, cel care a scris una dintre cele mai frumoase ode inchinate Romaniei

Autorul versurilor celor mai indragite cantece folk interpretate in anii 70 de artisti precum Florian Pittis sau Nicu Alifantis a avut o viata marcata de neajunsuri si a murit in saracie. Este vorba de Ion Nicolescu, un artist rebel cu o poveste de viata impresionanta. Pe cat de apreciat era in anii 60 70, pe atat de ignorat a fost in ultimii 20 de ani de viata.

Au inceput lucrarile la cel mai modern bazin de inot din Baragan. Investitia se ridica la 6 milioane de lei

Calarasiul va avea unul dintre cele mai moderne bazine de inot din tara pana la sfarsitul anului 2018. Lucrarile pentru construirea bazinului au demarat in aceste zile, iar autoritatile locale lucreaza in paralel la racordarea utilitatilor, amenajarea unei parcari exterioare, dar si a unui teren multifunctional de sport.

Unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si Republica Moldova

Antibiotice Iasi simbol bursier ATB), unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si in Republica Moldova, subiectul urmand a fi supus votului de catre actionari in adunarea din 5 martie.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

Cele mai bune smoothie-uri pentru slabit

Daca ti-ai propus sa slabesti sanatos si repede, nu ai cum sa nu incerci dieta cu smoothie-uri delicioase, care pot fi preparate usor si iti asigura necesarul de vitamine si minerale. Consumul de fructe si legume in stare lichida usureaza digestia si ajuta organismul sa descompuna substantele nutritive. Afla cele mai bune combinatii!.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )