Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revin furtunile: Meteorologii au emis un cod galben valabil pentru 28 de judete (VIDEO)

B1 B1,
Revin furtunile: Meteorologii au emis un cod galben valabil pentru 28 de judete (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru 28 de judete, valabil in perioada 27 iunie, ora 10. 00 - 28 iunie, ora 10. in intervalul mentionat, in. continuă pe B1

Meteorologii au emis un cod galben de canicula persistenta pentru judete din sudul si sud-estul tarii

Meteorologii au emis un cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat pentru judete din sudul si sud-estul tarii, valabil pe toata ziua de joi. in cursul zilei de 23 iunie,.

ANM a emis un cod galben de canicula persistenta pentru zilele de 24 si 25 iunie

ANM a emis o atentionare cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat pentru mai multe judete din sudul si vestul tarii, pentru intervalul 24 - 25 iunie. in intervalul.

Cod galben de canicula, vineri si sambata, in 10 judete din vestul si sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat, valabil vineri si sambata 24 - 25 iunie in Banat, Crisana, Maramures, sudul Olteniei si al Munteniei si pe arii restranse in celelalte regiuni. In zonele amintite, vremea se va mentine caniculara. Amintim ca sudul si estul tarii se afla astazi, 23 iunie, sub cod galben de canicula.

Cod galben de furtuni in 28 de judete, de luni pana marti

Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod galben de furtuni valabila de luni, de la ora 10. 00, pana marti, la ora 10. 00, in 28 de judete, cantitatile de apa urmand sa depaseasca, izolat, 60 de litri pe metru patrat.

Cod galben de furtuna in Bihor

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare nowcasting cod galben de furtuna valabila pana la ora 15,00 in judetul Bihor.

Cod Galben de furtuni de luni pana marti diminineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi o atentionare Cod galben de instabilitatea atmosferica accentuata valabila pentru 28 de judete incepand de luni, ora 10:00, pana marti, la ora 10:00.

Cod Galben de furtuni de luni pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi o atentionare Cod galben de instabilitatea atmosferica accentuata valabila pentru 28 de judete incepand de luni, ora 10:00, pana marti, la ora 10:00.

Cod galben de canicula. 13 persoane au murit din cauza caldurii

Temperaturile ridicate din ultimele zile au facut ravagii in tara, iar 13 persoane din Iasi, Vaslui si Arges au murit. De altfel, meteorologii au anuntat ca vineri si sambata este valabila o avertizare de Cod galben de canicula.

Cod galben de furtuni de luni pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta de luni dimineata pana marti dimineata in cea mai mare parte a tarii.

Cod galben de furtuna in estul Timisului

ANM a emis sambata o atentionare nowcasting de cod galben de furtuna, valabila pana la ora 17,40, in zona de est a judetului Timis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )