Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu, despre faptul ca ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma: Asa, si ce trebuia sa fac eu? Sa gust antisepticele, sa vad daca sunt bune? (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre faptul ca ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma: Asa, si ce trebuia sa fac eu? Sa gust antisepticele, sa vad daca sunt bune? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti despre informatia potrivit careia pentru ambulanta sefului statului s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma. intrebat daca a fost informat vreodata cu. continuă pe B1

Catalin Tolontan: Ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elita, a esuat in a-si indeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Noi dezvaluiri socante ale jurnalistului Catalin Tolontan. SPP a esuat in protejarea demnitarilor. Pentru ambulanta presedintelui Klaus Iohannis s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma, a precizat.

Ce spune Traian Basescu despre moartea lui Dan Condrea

Traian Basescu a vorbit, marti, despremoartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Potrivit fostului presedinte, Dan Condrea a avut un accident.

Traian Basescu, implicat in zeci de dosare penale: Problemele fostului presedinte cu justitia

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, este audiat, marti,de judecatori intr-un dosar care vizeaza retrocedari de terenuri, din perioada in care acesta era primar al.

Reactia Elenei Udrea dupa ce Traian Basescu l-a criticat pe Ponta. Declaratia ei este surprinzatoare

Elena Udrea a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, despre modificarea Codurilor penale de catre Guvernul Ciolos prin OUG, opinand ca, desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect,.

Elena Udrea il contrazice in premiera pe Traian Basescu: Cei doi au pareri diferire in legatura cu modificarea Codului Penal prin OUG

Elena Udrea il contrazice pentru prima data pe fostul presedinte Traian Basescu, cei doi avand pareri diferite in legatura cu modificarea Codului Penal de catre Guvern prin Ordonanta de Urgenta: Desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect, cu argumente, eu le dau dreptate amandurora, a scris Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

Traian Basescu, audiat de judecatori

Traian Basescu este audiat de judecatori intr-un dosar care vizeaza retrocedari de terenuri, din perioada in care acesta era primar al Capitalei, potrivit unor surse TV.

Traian Basescu: Parlamentarii au facut un abuz pentru ca nu au modificat la timp Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, sustine ca Executivul nu a facut un abuz atunci prin Ordonanta de Urgenta care aduce modificari importante Codului de Procedura Penala si Codului.

Traian Basescu lanseaza atacuri dure: Au sarit ca arsi acuzand Guvernul de abuz. Nu cred ca este asa

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat atacuri dure la adresa adversarilor politici. Nesimtirea de a tipa degeaba Guvernul a emis o Ordonanta de Urgenta facind modificari importante.

Reprezentantii Spitalului Militar infirma faptul ca ar fi folosit produse Hexi Pharma la cabinetul dedicat Administratiei Prezidentiale

Spitalul Militar a reactionat in scandalul privind dezinfectantii folositi pentru ambulanta prezidentiala. Reprezentantii Spitalului infirma faptul ca ar fi folosit dezinfectanti pentru Cabinetul.

Elena Udrea, despre modificarile Codului Penal: Desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect, eu le dau dreptate amandurora

Deputatul Elena Udrea critic intr-o postare pe facebook faptul ca Guvernul Ciolos a corectat articolele din Codul Penal si de Procedura Penala, declarate neconstitutionale sau care trebuiau puse in acord cu directive europene, printr-o Ordonanta de Urgenta. Reactii similar au mai avut Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )