Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVISTA PRESEI. Cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania

In ziarele de luni citim noi dezvaluiri despre scandalul in care este implicata compania producatoare de dezinfectanti Hexi Pharma, dar si despre cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI. TEAPA la DEVESELU. Scutul antiracheta a facut deja victime colaterale

Ziarele de vineri scriu despre inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, dar si despre denunturile facute la DNA de mai multi ofiterii din Ministerul de Interne.

REVISTA PRESEI 16.05.2016

ADEVARUL *Impasul Legii darii in plata: procedurile de transfer i-ar putea costa pe beneficiari cateva mii de euro Legea darii in plata, care a intrat in vigoare vineri, are costuri mai putin cunoscute publicului, astfel ca un debitor care opteaza sa dea in plata bancii un imobil aferent unui credit cu ipoteca ar putea fi obligat sa plateasca cel putin 3. 500 de euro pentru a finaliza procedura, a declarat pentru News. ro avocatul Andrei Sarban.

Secretul longevitatii celei mai batrane femei din lume. Cum a ajuns la 116 ani

Cea mai batrana persoana din lume este italianca Emma Morano. Emma sustine ca secretul longevitatii sale consta in consumul zilnic de oua crude, intr-un somn bun, dar si in delectarea cu cateva paharele de brandy, transmit Washington Post, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )