Libnet.ro
UNICEF

10:45

REVISTA PRESEI: De ce ungurii din Romania nu ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: De ce ungurii din Romania nu ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii

Adevarul explica de ce ungurii din Romania nu ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii. Capital prezinta Sibiul, orasul sasilor plecati acasa. Gandul scrie despre oda unui baron anchetat de DNA pentru premierul Ponta. Ziarul Financiar prezinta reteta antreprenorilor romani care au castigat lupta cu multinationalele. Hotnews publica lista universitatilor care admit absolventi fara Bacalaureat. Iar Wall-Street anunta ca afacerile asiguratorilor romani in UE dau inapoi. continuă pe România Liberă

Subiectele Zilei: Ce se ascunde in spatele lipsei manualelor scolare: O afacere de 50 de milioane euro; Politica si religia: poporul credincios e mai destept decat politicienii; De ce ungurii din Romania n-ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii?

Locul unde au tremurat Mazare si Becali. O zi intr-o celula de arest preventiv este o experienta dura care ii face pe multi cercetati sa-si recunoasca faptele. Prima zi de scoala cu emotii, planuri si. parada modei. Elevele de liceu pregatite de podium, si mai putin de studiu. Clopotelul a sunat cam ruginit.

REVISTA PRESEI 16.09.2014

ADEVARUL *Referendum in Scotia: De ce ungurii din Romania n-ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii? Efectele referendumului din Scotia vor fi mondiale, in cazul in care alegatorii decid sa iasa din Regatul Unit. Mai spre est, Tratatul de la Trianon a dat Romaniei si Cehoslovaciei portiuni ample din Ungaria, cu tot cu ungurii care traiau acolo.

REVISTA PRESEI 13.09.2014

ADEVARUL *Telekom se lanseaza oficial pe piata din Romania incepand din 13 septembrie, romanii care folosesc serviciile Romtelecom sau Cosmote vor deveni, oficiali utilizatori ai Telekom Romania, iar cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom.

Filmul The November Man va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania

Filmul The November Man, cu actorul Pierce Brosnan in rol principal, va avea premiera pe 10 octombrie in cinematografele din Romania.

Clasamentul International al Universitatilor 2014: Patru universitati din Romania - in top 800 mondial

Massachusetts Institute of Technology MIT) este cea mai buna universitate din lume, pentru al treilea an consecutiv, potrivit Clasamentului International al Universitatilor 2014 - QS World University Rankings - care a fost publicat astazi. In acest clasament se afla si patru universitati din Romania. Cel mai bine clasata este Universitatea din Bucuresti, cu o pozitie pe locurile 651-700. Celelalte trei institutii de invatamant superior romanesti care apar in clasamentul international si-au pastrat pozitiile inregistrate anul trecut.

Razvan Nicolescu merge la Roma pentru a discuta cu Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, va discuta miercuri la Roma cu conducerea Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania ale companiei.

Simona Halep, a treia jucatoare din Romania care participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep si-a asigurat pentru prima oara in cariera prezenta la Turneul Campioanelor, care se va desfasura la Singapore, in luna octombrie. Halep, locul 2 WTA, este a treia jucatoare din Romania care va.

Referendum in Scotia: De ce ungurii din Romania n-ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii?

Efectele referendumului din Scotia vor fi mondiale, in cazul in care alegatorii decid sa iasa din Regatul Unit. Mai spre est, Tratatul de la Trianon a dat Romaniei si Cehoslovaciei portiuni ample din Ungaria, cu tot cu ungurii care traiau acolo. De ce ungurii care traiesc in aceste teritorii n-ar avea dreptul sa se realipeasca Ungariei?, se intreaba George Fridman, fondatorul Stratfor.

De ce ungurii din Romania n-ar avea acelasi drept la autonomie ca scotienii?

Efectele referendumului din Scotia vor fi mondiale, in cazul in care alegatorii decid sa iasa din Regatul Unit. Mai spre est, Tratatul de la Trianon a dat Romaniei si Cehoslovaciei portiuni ample din Ungaria, cu tot cu ungurii care traiau acolo. De ce ungurii care traiesc in aceste teritorii n-ar avea dreptul sa se realipeasca Ungariei?, se intreaba George Fridman, fondatorul Stratfor.

REVISTA PRESEI: Rusia vs. Occident in cifre

Adevarul scrie ca au trecut 74 de ani de la masacrul de la Ip, cand 157 de romani au fost ucisi de armata horthysta. Capital explica in cifre conflictul dintre Rusia si Occident. Gandul prezinta tanara care a dat scolii romanesti putina culoare. La propriu. Ziarul Financiar vorbeste despre cel mai mare rebranding din Telecom. Ziare. com Publica un interviu cu Raluca Turcan in care se vorbeste despre candidatul Klaus Iohannis. Wall-Street prezinta cele mai bune oferte de carduri de cumparaturi. Iar ProSport scrie despre prima infrangere din acest sezon pentru caini.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )