Libnet.ro
UNICEF

08:45

Revolutie in domeniul ornitologiei: Unde se afla cea mai mare arhiva digitala care reproduce sunetele pasarilor

România Liberă România Liberă,
Revolutie in domeniul ornitologiei: Unde se afla cea mai mare arhiva digitala care reproduce sunetele pasarilor

Laboratorul de ornitologie al Universitatii Cornell, din Statele Unite ale Americii, adaposteste cea mai mare arhiva digitala din lume care reproduce sunetele emise de pasari, informeaza cornelluniversity. com. continuă pe România Liberă

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

In toamna anului 1976, orasul Satu Mare a intrat in istorie dupa ce aici s-a construit primul pod cu deschiderea cea mai mare din tara si una dintre cele mai mari in Europa. Cei care au muncit din greu la aceasta lucrare au ramas anonimi in presa locala, in timp ce comunistii au primit toate laudele.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a trecut de la pierderi la profit. Cum a reusit: si-a curatat portofoliul creditelor

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul semestru un profit net de 603,4 milioane de lei 135,7 mil. euro), de la pierderi de 276 de milioane de lei in aceeasi perioada din 2014. Costurile cu provizioanele s-au redus de la 1,3 miliarde de lei la 26,2 milioane de lei, pe fondul curatarii portofoliului, se arata intr-un comunicat al bancii.

Parcul de distractii cu cea mai mare roata din Romania. Cum arata Roata Bucurestiului inainte de inaugurare

Cea mai mare roata dintr-un parc de distractii din Romania, inalta de 25 de metri, va fi inaugurata la sfarsitul lunii august in Parcul Herastrau din Capitala. Din Roata Bucurestiului, asa cum a fost botezata, vizitatorii vor putea admira Arcul de Triumf, Casa Presei Libere si o parte din Parcul Herastrau.

Presedintele CIO: Jocurile Olimpice din 2016 vor lasa orasului Rio de Janeiro cea mai mare mostenire dupa cele din 1992 de la Barcelona

Thomas Bach, presedintele Comitetului International Olimpic, a laudat miercuri Jocurile Olimpice din 2016 care vor debuta la Rio de Janeiro. Acestea sunt cele care vor lasa cea mai mare mostenire dupa cele din.

Astronomii au descoperit cea mai MARE structura din Univers. Ce diametru are inelul care a fascinat cercetatorii

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria.

Cea mai mare structura din Univers este un inel cu diametrul de cinci miliarde de ani-lumina

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza dailymail. co. uk.

A fost descoperita cea mai mare structura din Univers. Are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina!

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza.

Bursa a revenit ieri pe plus, anuland cea mai mare parte a scaderilor de luni

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a revenit ieri pe plus, in cadrul sedintei fiind anulata cea mai mare parte a scaderilor de luni, se arata intr-un raport zilnic al Prime Transaction.

Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie

In legatura cu bombardarea nucleara a Japoniei, exista in prezent numeroase mituri. Dar cat de adevarate sunt acestea? Planul pentru crearea unei bombe de uraniu s-a nascut in 1939, in anul in careAlbert Einstein i-a scris presedintelui Franklin Roosevelt despre faptul ca o reactie nucleara necontrolata in lant are un potential imens de a fi [] Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )