Libnet.ro
UNICEF

01:06

O revolutie pentru zonele sarace din Africa: cum vor schimba dronele vietile a sute de milioane de oameni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O revolutie pentru zonele sarace din Africa: cum vor schimba dronele vietile a sute de milioane de oameni

Rwanda, tara situata in estul continentului Africa, va fi primul stat in care va fi dezvoltat un port pentru drone, al carui scop va fi acela de a livra produse alimentare si necesarul medical locuitorilor din diferite regiuni in care accesul pe sosele. continuă pe Wall-Street Ro

O revolutie pentru zonele sarace din Africa: cum vor schimba dronele vietile a sute de milioane de oameni

Rwanda, tara situata in estul continentului Africa, va fi primul stat in care va fi dezvoltat un port pentru drone, al carui scop va fi acela de a livra produse alimentare si necesarul medical locuitorilor din diferite regiuni in care accesul pe sosele.

Agentia pentru colectarea taxelor din SUA: Coca-Cola trebuie sa plateasca 3,3 miliarde de dolari

Agentia pentru colectarea taxelor din SUA IRS) a anuntat compania Coca-Cola ca trebuie sa plateasca taxe suplimentare de 3,3 miliarde dolari, la care se adauga dobanzi, ca urmare a practicilor corporatiei de a.

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag: Ponta ar trebui sa demisioneze

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag Gunther Krichbaum a declarat privind trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, ca, intr-o democratie, un oficial ar trebui sa isi dea demisia de indata ce ajunge in atentia procurorilor.

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag crede ca Ponta ar trebui sa demisioneze, ca urmare a trimiterii sale in judecata

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat ca, intr-o democratie, un oficial ar trebui sa isi dea demisia de indata ce ajunge in atentia procurorilor,.

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag crede ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat vineri, pentru Mediafax, privind trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta, ca, intr-o democratie, un oficial ar trebui sa isi dea demisia de indata ce ajunge in atentia procurorilor.

Cel mai mare gest filantropic din istoria sportului canadian: Un hocheist a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal

Hocheistul canadian Pernell Karl Subban a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal, gestul filantropic fiind considerat a fi cel mai mare din istoria sportului canadian, potrivit postului TVA.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )