Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai mare gest filantropic din istoria sportului canadian: Un hocheist a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal

B1 B1,
 Cel mai mare gest filantropic din istoria sportului canadian: Un hocheist a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal

Hocheistul canadian Pernell Karl Subban a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal, gestul filantropic fiind considerat a fi cel mai mare din istoria sportului canadian, potrivit postului TVA. continuă pe B1

Mafia, implicata in afacerea refugiatilor. Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa,CARA din Mineo, dupa ce o ancheta a scos la iveala faptul ca mafia italiana ar conduce locul de adapostire a refugiatilor, potrivit Gazeta.

Cel mai mare papuc din lume poate fi admirat in Piata Sfatului

Zilele culturale maghiare aduc in acest weekend un targ culinar cu specific unguresc, dar si multe surprize. Marea atractie va fi cel mai mare papuc din lume care va fi expus in Piata Sfatului.

Ryanair vrea sa devina cel mai mare operator aerian low-cost din lume pana in 2024

Ryanair Holdings, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, vrea pana in 2024 sa devina cea mai mare linie aeriana low-cost din lume, cu o flota de peste 500 de aeronave si 160 de milioane de pasageri.

Interviu Dr. Richard Constantinescu: Grigore T. Popa, cel mai mare anatomist pe care l-a avut Romania/ Profesorul care a tradus in anii '40 Anatomia lui Gray

Omis sau prezentat trunchiat de istoriografia comunista, uitat nedrept de mult si dupa 1990, Grigore T. Popa, cel mai mare anatomist pe care l-a avut Romania, e azi inca prea putin cunoscut publicului. Atat el, cat si opera sa. O mica parte a scrierilor i-au fost publicate. Insa aceste eforturi izolate n-au putut acoperi coplesitoarea dimensiune a ceea ce a lasat.

Descoperire de exceptie in Australia. Este cel mai mare din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua.

Australia: Cel mai lung lant vulcanic din lume, care se intinde pe mai mult de 2.000 de km, a fost descoperit de cercetatori

Cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a Australiei a fost descoperit de cercetatori, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua. Este.

Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor

Exista de mult timp numeroase teorii potrivit carora nazistii consumau diverse substante, dar un studiu recent o confirma. Norman Ohler, scriitor german, a publicat recent o carte care serveste drept certificare a suspiciunilor istoricilor. Nazistii, impreuna cu liderul Adolf Hitler, consumau cu regularitate droguri, inclusiv metanfetamina, in timp ce puneau la cale planuri de cucerire [] Cel mai puternic drog, alimentul din dieta nazistilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Descoperire de exceptie: Unde se afla cel mai lung lant vulcanic din lume

Cercetatorii australieni au descoperit cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a continentului.

(P) Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania - Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM

In perioada 19 23 septembrie are loc la ROMEXPO evenimentul anului pentru piata de mobilier din Romania targul BIFE-SIM. Companii din Romania si din strainatate, sute de modele, mii de piese, zeci de stiluri, informatii pentru.

FOTO. Porsche a lansat cel mai performant vehicul electric din istorie. Rival de temut pentru Tesla

Porsche Mission E, vehicul prezentat in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, este conceptul care anunta viitorul electric al producatorului de masini sport. Modelul este cel mai performant vehicul electric, concept sau in serie, lansat vreodata.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )