Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rezervele valutare la BNR au crescut cu peste 100 milioane euro, in martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rezervele valutare la BNR au crescut cu peste 100 milioane euro, in martie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut, la finalul lunii martie, cu peste 100 de milioane de euro, dupa cum a anuntat institutia. Aceste rezerve se cifrau, la 31 martie, la 30,599 miliarde euro, fata de 30,48 miliarde euro - nivelul acestor rezerve la finalul lunii februarie. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervele valutare la BNR au crescut la 30,6 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei erau, la sfarsitul lunii martie, de 30,599 miliarde euro, fata de 30,482 miliarde euro la 28 februarie, a anuntat, azi, banca centrala, intr-un comunicat remis redactiei.

Cel mai mare pariu din sud: megacartier de 100 de milioane de euro in Berceni

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Este un proiect gigant de parc rezidential care, in prima faza, ar cuprinde circa 5. 000 de apartamente noi si care va reuni o parte din brandurile rezidentiale deja existente in sud.

Romania Film contesta plata a peste 100.000 de euro catre MediaPro

Regia Autonoma a Distributiei si Exploatarii Filmelor Romania Film contesta plata catre MediaPro a 475. 768 de lei aproximativ 100. 000 de euro), reprezentand facturi, potrivit unui dosar inregistrat ieri la Tribunalul Municipiului Bucuresti.

Peste 100 de copii fac la pas 4-5 kilometri prin noroaie, in vreme ce microbuzul scolar sta parcat in fata casei soferului

Peste 100 de copii din comuna bistriteana Lunca Ilvei bat zilnic cate 4-5 kilometri pe jos, prin noroaie, in timp ce microbuzul scolar se odihneste la ora pranzului. Mai mult, atunci cand este folosit, microbuzul transporta doar elevii care locuiesc la asfalt, nu si pe cei de pe strazile cu noroaie.

BEI acorda inca 22,6 milioane euro pentru reabilitarea blocurilor

Banca Europeana de Investitii BEI) si Primaria Sectorului 1 al Capitalei au semnat, recent, un contract de finantare in valoare de 22,6 milioane euro, reprezentand a doua transa din imprumutul total de 136,5 milioane euro, pentru renovarea cladirilor rezidentiale din sector, a anuntat astazi banca, intr-un comunicat trimis redactiei.

Prin 489 proiecte au fost contractate 582 milioane euro

La Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru au fost semnate noi contracte de finantare nerambursabila care ridica gradul de contractare la nivel regional la 124%, prin totalul de 489 proiecte fiind obtinute 582 milioane euro fonduri nerambursabile, arata un comunicat remis azi redactiei.

Ministerul Dezvoltarii vrea sa implementeze un sistem IT de management al activitatii in valoare estimata de peste 2,6 milioane de euro

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a demarat o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem integrat de management al activitatilor de investitii, control si integritate in cadrul institutiei, contract in valoare estimata cu TVA de peste 11,7 milioane lei peste 2,6 milioane euro), conform unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Proiectul este finantat din fonduri UE care mai pot fi accesate pana la sfarsitul acestui an.

Lichiditate de peste 2,38 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 924,26 lei 2. 857,33 euro).

Jeremy Clarkson ar putea reveni la BBC, in caz contrar televiziunea va pierde 13 milioane de euro

BBC ar putea sa il readuca pe Jeremy Clarkson la carma Top Gear pentru a evita pierderi de peste 13 milioane de euro. Televiziunea negociaza detaliile turneului international programat sub emblema emiunii auto, show-uri pentru care fanii au cumparat peste 200. 000 de bilete.

Banca Internationala pentru Investitii vrea sa vanda obligatiuni de 50 milioane euro in Romania

Banca Internationala pentru Investitii intentioneaza sa vanda in Romania si Bulgaria obligatiuni in valoare de cel putin 50 de milioane de euro pentru fiecare tara, fondurile obtinute urmand sa fie folosite pentru finantarea de proiecte, transmite site-ul newsround. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )