Libnet.ro
UNICEF

13:30

BEI acorda inca 22,6 milioane euro pentru reabilitarea blocurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEI acorda inca 22,6 milioane euro pentru reabilitarea blocurilor

Banca Europeana de Investitii BEI) si Primaria Sectorului 1 al Capitalei au semnat, recent, un contract de finantare in valoare de 22,6 milioane euro, reprezentand a doua transa din imprumutul total de 136,5 milioane euro, pentru renovarea cladirilor rezidentiale din sector, a anuntat astazi banca, intr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania mai are de platit doar 128,1 milioane euro in acest an din imprumutul luat in 2009

Romania mai are de platit, in acest an, inca 128,1 milioane euro catre Uniunea Europeana si Banca Mondiala din imprumutul stand-by contractat in 2009, potrivit datelor Ministerul Finantelor Publice, citate de catre Agerpres. ro.

Seful ANAF, reactie dupa inchiderea micilor intreprinzatori: Nu neglijam mica evaziune. Toate aceste cazuri mici inseamna sute de milioane euro care nu ajung la buget. Si, apoi ne plangem ca nu sunt bani pentru scoli si spitale

Seful ANAF, Gelu Diaconu, a rectionat dupa ce un magazin din Suceava a fost inchis de catre Fisc, pentru o lipsa in gestiune de 50 de lei. Acesta sustine ca inspectorii nu pot ignora infractiunile economice.

Instanta a anulat plati de 7 milioane euro aferente taxei clawback

O importanta companie farmaceutica, reprezentata de casa de avocatura Musat and Asociatii, a obtinut in instanta anularea unor decizii privind obligatia de plata in cuantum de peste 7 milioane de euro, reprezentand majorari, dobanzi si penalitati de intarziere aferente contributiei clawback, arata un comunicat remis azi redactiei.

Lichiditate de sub 2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 8. 559,26 lei 1. 328,10 euro).

NEPI isi mareste capitalul social la peste 2,824 milioane euro

NEPI isi va mari capitalul social la 2. 239 de euro, de la 30 martie, in urma emisiunii de 4. 745 de actiuni noi, ca urmare a incheierii procesului de alegere, potrivit unui comunicat al companiei imobiliare cu privire la rambursarea de capital.

Compania aeriana Lufthansa, despagubiri de 50.000 de euro pentru rudele celor ucisi in Alpii francezi

Rudele celor 150 de pasageri care au murit in accidentul produs in sudul Frantei, vor fi despagubiti cu pana la 50. 000 de euro de catre compania aeriana germana Lufthansa, potrivit Deutsche Welle, citat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )