Libnet.ro
UNICEF

13:15

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Adevărul Adevărul,
Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Batalie stransa pentru Chisinau: Chirtoaca conduce in fata lui Greceanii LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. Alegatorii au decis: Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului.

Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon o vede pe Zinaida Greceanai drept viitorul Karl Schmidt

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul Partidului Socialistii din Republica Moldova, Igor Dodon, crede ca, in cazul in care va fi aleasa in functia de primar al municipiului Chisinau Zinaida Greceanii, va fi asemenea lui Karl Schmidt, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala.

Alegeri locale Republica Moldova. Basescu, mesaj de sustinere pentru Dorin Chirtoaca: Alegerea lui va confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate

Alegeri locale Republica Moldova. Fostul presedinte Traian Basescu a publicat sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Dorin Chirtoaca, in contextul alegerilor locale care se desfasoara in Republica Moldova.

Alegeri locale Republica Moldova. CEC: Majoritatea candidatilor la functia de primar sunt barbati

Alegeri locale Republica Moldova. Comisia Eectorala Centrala a prezentat datele cu privire la profilul candidatilor la functia de primar pe sexe si pe varsta, dar si apartenenta politica a acestora.

Alegeri locale Republica Moldova. Presedintele Nicolae Timofti a votat pentru un Chisinau frumos

Alegeri locale Republica Moldova. Am votat pentru un oras frumos, verde si ingrijit, cu un gospodar care va face totul pentru binele locuitorilor, a declarat presedintele tarii, Nicolae Timofti, dupa ce si-a exercitat dreptul la vot, transmite IPN.

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul liberal Mihai Ghimpu a votat pentru continuitate in Chisinau

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, si-a dat votul pentru un Chisinau in care sa fie continuitate, ca sa fie un oras in dezvoltare, ca Republica Moldova sa ajunga in rand cu oamenii, transmite IPN.

Violente in alegerile locale din Republica Moldova. Un candidat a ajuns la reanimare

Violentele in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor locale din Republica Moldova se intensifica. Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova PLDM) la functia de primar in satul Racovat, raionul Soroca, Mihail Andries, a fost batut de trei indivizi mascati. in prezent Andries se afla in stare grava la reanimare.

Alegeri locale Republica Moldova. Voronin nu are incredere in niciun candidat

Liderul Partidului Comunistilor, Vladimir Voronin, sustine ca nu are incredere in niciun candidat pentru functia de primar al municipiului Chisinau pentru ca acestia nu sunt capabili sa faca fata lucrurilor si nici asteptarilor pe care le au chisinauienii, dar si nici chisinauienii nu trebuie sa aiba asteptari mari in conditiile in care au cazut prada promisiunilor si influentelor.

Ultima zi de campanie electorala in Republica Moldova, inainte de turul al doilea al alegerilor locale, programat duminica

Duminica are loc al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova. Astfel, vineri este ultima zi a campaniei electorale, sambata si in ziua votului fiind interzisa orice forma de propaganda electorala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )