Libnet.ro
UNICEF

23:30

Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis, castigator doar in patru dintre cele 73 de comunitati din Vrancea

Adevărul Adevărul,
Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis, castigator doar in patru dintre cele 73 de comunitati din Vrancea

Rezultatele finale la alegeri prezidentiale indica faptul ca in Vrancea, la alegerile prezidentiale 2014, Victor Ponta a obtinut 49,95%, urmat de Klaus Iohannis, cu 26,82%, Elena Udrea - 5,71%, Dan Diaconescu - 5,21%, Corneliu Vadim Tudor - 3,57%, Calin Popescu Tariceanu - 3,33% si Monica Macovei - 2,81%. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta in Alba

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in Alba, la distanta mare de Victor Ponta. Numaratoarea paralela realizata de partide arata cu Johannis a fost votat de peste 52 la suta dintre alegatori, in timp ce Ponta a primit doar ceva mai mult de 27 la suta.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Romanii au votat corect, avem un rezultat foarte bun

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca rezultatul alegerilor de duminica seara este un rezultat foarte bun, multumindu-le in acelasi timp romanilor care au iesit sa voteze.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014: Iohannis castiga detasat la New York

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi din partea romanilor stabiliti la New York, contabilizand mai mult 50% din voturile acestora, cu 41% peste Victor Ponta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Salaj: Klaus Iohannis - 34,53 la suta, Victor Ponta - 32,14 la suta (numaratoare paralela ACL)

Numaratoarea paralela efectuata de Alianta Crestin Liberala Salaj dupa incheierea primului tur al alegerilor prezidentiale 2014 il da drept castigator, in Salaj, pe candidatul aliantei, Klaus Iohannis.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur Olt. Slatina s-a urnit cu greu la vot, Ponta fiind preferat de 44,23% din locuitori

Numaratoarea paralela efectuata de PSD-PC-UNPR dupa incheierea primului tur al alegerilor prezidentiale 2014 il da drept castigator, in municipiul Slatina, pe candidatul acestei aliante, Victor Ponta, in vreme ce Klaus Iohannis de la ACL a fost preferat de 25,15% dintre locuitorii urbei.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. La Buzau, rezultatele primului tur de scrutin sunt pe placul ambelor tabere

La Buzau, rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale 2014, indicate de exit-poll-uri, ii multumesc pe liderii locali ai taberelor care au dat primii doi clasati. Dupa o contabilizare pe 74 de sectii din municipiul resedinta de judet, rezultatele il indicau castigator pe Victor Ponta, cu 41,48%, urmat de Klaus Iohannis, cu 24,21%. Calin Popescu Tariceanu a obtinut 9,12%, iar Elena Udrea, 7,34%.

Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. intr-un fief al PSD, focsanenii au inclinat mai mult spre dreapta, fata de alte alegeri

La primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, in Focsani diferenta dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis a fost de doar sase procente, in timp ce Elena Udrea a obtinut 6,99%.

Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Focsanenii au votat mai mult cu dreapta

La primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, in Focsani diferenta dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis a fost de doar sase procente, in timp ce Elena Udrea a obtinut 6,99%.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: in Valea Jiului, Victor Ponta s-a impus clar in fata lui Klaus Iohannis

Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2014, in Hunedoara, au fost publicate astazi de Biroul Electoral Judetean. Hunedoara este singurul judet din Ardeal in care Victor Ponta s-a impus in primul tur al alegerilor, in fata lui Klaus Iohannis. Cele mai mari procente obtinute de candidatul PSD au fost inregistrate in Valea Jiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )