Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rezultate Repartizare Licee 2015. Topul celor mai bune licee din tara in functie de specializari

Adevărul Adevărul,
Rezultate Repartizare Licee 2015. Topul celor mai bune licee din tara in functie de specializari

Specializarile cu cele mai mari medii de admitere din tara sunt Matematica - Informatica bilingv limba engleza) si Stiintele Naturii, iar primul liceu din top este Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova. continuă pe Adevărul

Rezultate admitere liceu 2015. Topul celor mai bune licee din Bucuresti dupa media de admitere la specializari

Colegiul National Sfantul Sava din Capitala ramane si in acest an cel mai bun liceu din tara, ultima medie de admitere cu care s-a intrat in acest an fiind de 9,65. in tara se mentin pe pozitie si Colegiile Nationale Emil Racovita din Cluj-Napoca si Fratii Buzesti din Craiova, dar in bucuresti domnesc Colegiile Nationale Gheorghe Lazar si Tudor Vianu.

Delfinul romanesc - in topul celor mai bune 5 SUBMARINE rusesti din toate timpurile

Submarinele din clasa Kilo, din care face parte si Delfinul, se afla in topul celor mai bune cinci submarine de fabricatie ruseasca din toate timpurile.

Topul celor mai sigure agentii de turism din Romania, in functie de capitalul social

In situatia in care o agentie de turism intra in insolventa, clientii acesteia pot primi despagubiri de pana la 50. 000 de dolari in baza unei polite, iar daca pagubele depasesc acest prag, se poate opta pentru asigurarea suplimentara a clientilor in baza capitalului social al acesteia. Pentru a pleca linistiti in vacanta, va prezentam topul celor mai sigure agentii de turism din Romania, in functie de capitalul social al acestora.

Topul celor mai scumpe domenii de internet

Site-ul businessinsider. com a realizat un top al celor scumpe domenii de pe internet din toate timpurile, pe baza unui raport intocmit anual de catre revista DN Journal The Domain Industry News Magazine). in acest.

Topul celor mai cautate marci auto second-hand. Volkswagenul la mana a doua, masina preferata a romanilor

In primul semestru al acestui an au fost inmatriculate peste 112. 000 de autoturisme second-hand, in crestere cu 14% fata de aceeasi perioada din 2014, mai bine de un sfert dintre ele fiind marca Volkswagen.

Topul celor mai clonate telefoane

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii, scrie playtech. ro.

Cele mai senzuale femei in functie de zodie. Trei semne astrale conduc in topul celor mai sexy femei

Cele mai senzuale femei in functie de zodie. Trei zodii se remarca in mod special la capitolul senzualitate si sunt partenerele perfecte in pat.

Topul celor mai frecvente probleme de alimentatie la copii

Desi interesul pentru produsele speciale de nutritie dedicate copiilor a crescut, peste 50% din acestia inca se confrunta cu probleme serioase de alimentatie sau cu un surplus ponderal.

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Galati. S-a corectat cu picioarele: zeci de teze au primit peste trei puncte in plus dupa contestatii. Cine raspunde?

Rezultate finale Bacalaureat 2015 Galati. Celor doua licee din Galati care aveau promovare 100% - CNVA si CNCN - li s-au adaugat Colegiul Cuza. Dupa recorectare, o eleva a ajuns la media 10, singura din judet. Procentul de promovare a urcat la 76,4%.

REPARTIZARE LICEU 2015 Dambovita. Edu.ro a publicat repartizarea computerizata la liceu

Astazi s-a afisat repartizarea elevilor in invatamantul liceal pe portalul Ministerului Educatiei, edu. ro. Absolventii clasei a VIII-a din Dambovita care au completat optiunile pentru liceu au aflat astazi in ce unitate de invatamant au fost repartizati. Procentul elevilor care au obtinut cel putin nota 5, la Evaluarea Natioanala 2015 in Dambovita, a fost de 70,71%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )