Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rita Muresan s-a ingrasat din nou: Fac rugaciunea pentru pierderea kilogramelor. Nu-mi mai inteleg corpul!

Antena3 Antena3,
Rita Muresan s-a ingrasat din nou: Fac rugaciunea pentru pierderea kilogramelor. Nu-mi mai inteleg corpul!

Rita Muresan s-a ingrasat din nou pe fondul unor socuri pe care le-a suferit in ultima perioada. Creatoarea de moda recunoasre ca in trecut era foarte afectata de ce i se spune cu privire la silueta sa,. continuă pe Antena3

Rita Muresan a luat din nou proportii! Cate kilograme a ajuns sa cantareasca (FOTO)

Designerul Rita Muresan, in varsta de 44 de ani, a ajuns sa cantareasca 100 de kilograme, dupa ce daduse o lupta crancena cu greutatea in plus. Astfel, creatoarea de moda a povestit despre problemele.

CNCD a chemat mai multi teleormaneni sa dea explicatii, dupa ce au criticat-o pe fina unui primar ca s-a ingrasat din bani publici

Mai multi teleormaneni au fost citati la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru data de 5 iunie, dupa ce au acuzat-o, pe Facebook, pe fina primarului din Alexandra ca s-a ingrasat din.

Presa rusa: Opozitia considera ca numirea din nou a lui Medvedev n postul de premier este o nvrteala de-a lui Putin

Este posibil ca deja in vreo doi ani primul ministru Dmitri Medvedev sa fie inlaturat din functie si sa i se puna in carca responsabilitatea pentru cresterea considerabila a gradului de nemultumire a populatiei in ceea ce priveste situatia in tara a opinat, pentru publicatia rusa Nezavisimaia Gazeta, fondatorul Rusiei Deschise OR), Mihail Hodorkovski, citeaza Rador.

CFR Cluj, noua campioana a Romaniei, FCSB pierde din nou titlul

CFR Cluj a castigat titlul de campioana a Romaniei la fotbal, duminica seara, dupa ce a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 1-0 1-0), pe teren propriu, in etapa a 10-a, ultima, din faza play-off a Li.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )