Libnet.ro
UNICEF

05:45

Robert Negoita, la DNA. Primarul sectorului 3, audiat in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, la DNA. Primarul sectorului 3, audiat in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala. La intrarea in DNA, el a declara. continuă pe Antena3

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, audiat la Directia Nationala Anticoruptie

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 din Capitala, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala in domeniul imobiliar.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, la DNA

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala, potrivit unor surse din presa.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a dat explicatii la DNA, intr-un dosar de evaziune fiscala: Am fost anuntati ca se va face o expertiza. Vom face si noi una in paralel

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de evaziune fiscala.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, da explicatii la DNA, intr-un dosar de evaziune fiscala

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este audiat, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), intr-un dosar de evaziune fiscala.

Perchezitii la un hotel detinut de primarul Robert Negoita. Prejudiciul este de cinci milioane de euro

Afacerile imobiliare ale fratilor Robert si Ionut Negoita sunt calcate de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti. Procurorii fac perchezitii, miercuri dimineata, la complexul Rin Hotel de pe Calea Vacaresti din Capitala, precum si la alte puncte de lucru din Bucuresti si din Ilfov.

Primarul Sectorului 1 face pregatiri pentru situatii de urgenta: cutremur major, inundatii de amploare si incendii

Primaria Sectorului 1 a inceput pregatirile pentru situatii de urgenta cutremur major, inundatii de amploare si incendii), fiind demarata achizitia de corturi, paturi, generatoare de curent, saci de dormit, pentru a oferi conditii minime unui numar de 1. 000 de sinistrati, ce pot fi cazati in salile de sport in primele 72 de ore dupa un eveniment grav, iar investitiile vor continua si in anul 2017, a anuntat, marti, edilul Dan Tudorache.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )