Libnet.ro
UNICEF

05:30

Robert Turcescu in batalia pentru Bucuresti: Voi castiga Primaria Capitalei. Niciodata nu am raspuns la ordinele nimanui, cu atat mai putin la ordinele unui serviciu secret

B1 B1,
Robert Turcescu in batalia pentru Bucuresti: Voi castiga Primaria Capitalei. Niciodata nu am raspuns la ordinele nimanui, cu atat mai putin la ordinele unui serviciu secret

Candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei, Robert Turcescu, este invitatul special al lui Sabin Orcan, in exclusivitate pe B1 TV. Turcescu vorbeste despre planurile sale pentru Bucuresti, dar si. continuă pe B1

Robert Turcescu: Probabil ca luni imi voi depune candidatura la Primaria Capitalei

Jurnalistul Robert Turcescu isi va depune cel mai probabil luni candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei, din partea Partidului Miscarea Populara PMP), dupa ce va avea loc o sedinta de analiza la partid, informeaza Agerpres.

Robert Turcescu vrea sa isi depuna luni candidatura la Primaria Capitalei

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, sambata, ca duminica va avea loc o sedinta de partid pentru a fi evaluate semnaturile stranse, iar luni, cel mai probabil, isi va depune candidatura, arata News. ro.

Robert Turcescu sustine ca luni isi depune candidatura la Primaria Capitalei

Robert Turcescu, candidatul Partidului Miscarea Populara la Primaria Capitalei, a declarat, sambata, ca luni isi va depune candidatura.

Robert Turcescu: Nu am indeplinit nicio misiune data de vreun serviciu secret

Robert Turcescu, candat din partea PMP la Primaria Capitalei, a vorbit, la B1 TV despre momentul in care s-a deconspirat ca fiind ofiter acoperit.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti - oficial

Robert Turcescu este candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Informatia a fost confirmata ulterior intr-o conferinta de presa de Traian Basescu, care a anuntat candidatura fostului ziarist.

Surse: Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea Partidului Miscarea Populara, au precizat vineri pentru AGERPRES surse din PMP. Anuntul va fi facut intr-o conferinta de presa, programata pentru ora 18,00 si sustinuta de presedintele PMP, Traian Basescu. La intalnirea cu presa va fi prezent si Robert Turcescu. Vineri seara, conducerea PMP s-a reunit pentru a valida candidatura lui Turcescu la Primaria Capitalei.

Robert Turcescu vs. Mihai Gadea. Realizatorul TV ameninta cu procesul, candidatul PMP la Primaria Capitalei ii cere sa o lase mai usor (FOTO)

Realizatorul TV Mihai Gadea l-a amenintat pe candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei ca il va da in judecata dupa ce informatia cum ca Robert Turcescu l-ar fi numit colonel pe.

Robert Turcescu este sustinut de PMP in cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Robert Turcescu este candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut chiar de catre Traian Basescu, presedintele formatiunii politice. Acesta a sustinut ca ar fi vrut sa.

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in prezent presedinte al Partidului Miscarea Populara, a anuntat, vineri seara, ca Robert Turcescu este candidatul acestei formatiuni pentru functia de primar general al Bucurestiului.

Probabil ca luni imi voi depune candidatura la Primarie

Robert Turcescu a declarat ca isi va depune cel mai probabil luni candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei, din partea Partidului Miscarea Populara PMP), dupa ce va avea loc o sedinta de analiza la partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )