Libnet.ro
UNICEF

05:00

Robert Turcescu este sustinut de PMP in cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
Robert Turcescu este sustinut de PMP in cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Robert Turcescu este candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut chiar de catre Traian Basescu, presedintele formatiunii politice. Acesta a sustinut ca ar fi vrut sa. continuă pe B1

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

Catalin Predoiu este al patrulea candidat lansat de PNL in cursa pentru Primaria Capitalei

Liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu a declarat ca a decis sa isi asume candidatura pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Marian Munteanu, scrie Mediafax .

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti - oficial

Robert Turcescu este candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Informatia a fost confirmata ulterior intr-o conferinta de presa de Traian Basescu, care a anuntat candidatura fostului ziarist.

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in prezent presedinte al Partidului Miscarea Populara, a anuntat, vineri seara, ca Robert Turcescu este candidatul acestei formatiuni pentru functia de primar general al Bucurestiului.

Care au fost conditiile puse de Catalin Predoiu pentru a accepta sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei

Intrarea lui Catalin Predoiu in cursa pentru alegerile locale este tardiva si vine dupa trei esecuri ale PNL de a-si desemna candidatul pentru Primaria Bucuresti, iar liberalul stie acest lucru. Din.

Surse: Adrian Severin ar putea fi sustinut de Vanghelie pentru Primaria Capitalei

Fostul eurodeputat Adrian Severin ar putea candida la Primaria Capitalei, sustinut de Marian Vanghelie, sub sigla Partidului Dreptatii Sociale. Totodata, primarul suspendat ar urma sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5.

Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primaria Generala

Liberalii ar putea bate un record negativ cu a patra nominalizare pentru Primaria Capitalei. PNL trebuie sa decida miercuri daca il retrage pe Marian Munteanu din cursa, dupa ce candidatura sa a fost.

Medicul Livia Teleu, singurul candidat intrat oficial in cursa pentru Primaria Slatina: Cred ca reprezint o solutie pentru indecisi

Desi greii anuntati de partide in cursa pentru Primaria Slatina desfasoara de zor actiuni electorale, fara ca oficial sa se fi dat startul campaniei, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 1 Slatina a ajuns dosarul unui singur candidat, fiind emisa si hotararea de admitere a candidaturii independentei Livia Teleu.

Candidatura lui Predoiu pentru Primaria Capitalei, validata in totalitate de Conducerea PNL Bucuresti

Candidatura lui Catalin Predoiu in cursa pentru Primaria Capitalei a fost validata in totalitate de catre Conducerea PNL Bucuresti, aceasta urmand sa mai treaca prin doua foruri: Comisia de.

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )